Surpriză incendiară la Puterea Dragostei! O vedetă a intrat în competiție

Surpriză incendiară la Puterea Dragostei! O vedetă a intrat în competiție
Surpiză uriașă la Puterea Dragostei! O vedetă a intrat în competiție. Fetele au fost șocate când l-au văzut
Concurenții de la Puterea Dragostei au avut parte de o surpriză de proporții! O vedetă a intrat în competiție în episodul anterior. Fanii sunt deja încântați la maximum de apariția acestuia și abia așteaptă să vadă evoluția sa în competiție. Bărbatul a pus deja ochii pe cineva și nu s-a sfiit să spună ce avea pe suflet. Despre cine este vorba și ce întrebări ursturătoare a primit?

Apariție incendiară! O vedetă a intrat în casa Puterea Dragostei

Vedeta care a incins spiritele în casa fetelor este chiar Fizz! Cântărețul a venit și el în show-ul iubirii, recunoscând mai apoi că este fanul acestui format. De asemenea, a susținut că s-a uitat la emisiunile din trecut și că are o părere făcută despre ceea ce se întâmplă în ambele locuințe ale concurenților. Întrebat mai apoi de Andreea Mantea, a mărturisit că are deja un top în minte al fetelor care i-au atras atenția, nu neapărat pri prisma unei relații. Cea mai încântată de apariția sa în emisiune a fost Mariana, care l-a luat la întrebări încă de când a pășit pe ultima treaptă.

Fizz, noul concurent de la Puterea Dragostei! Vedeta a și încins spriritele între concurenți
Fizz, noul concurent de la Puterea Dragostei! Vedeta a și încins spriritele între concurenți

„Am un dar pentru voi, ca să vă poarte noroc, câte o brățară. Le-am luat acum, să-mi spuneți pe care o vreți. Eu să știți că port noroc oamenilor în general. Am un mesaj pentru voi, în primul rând. Înainte să vin în casă, toată lumea mi-a spus că e un circ și că n-am ce căuta aici. Vreau să le explic ceva oamenilor de acasă. Este foarte greu să-ți atragi și hateri, vă felicit pe toți că aveți curaj să vă afișați, este un curaj. Oamenii ar trebui să știe că aici e o muncă, nu venim chiar la distracție”
Fizz

Fizz, apariție surprinzătoare la puterea dragostei
Fizz, apariție surprinzătoare la puterea dragostei

A reușit vedeta să le dea pe spate pe concurente?

Majoritatea fetelor din casa Puterea Dragostei s-au arătat încântate de apariția solistului, mai ales că acesta a venit cu o energie pozitivă și cu glumele la pachet. De asemenea, s-ar putea să fie singurul care va accepta felul de a fi al Marianei, intuiesc acestea.

„Mi se pare că Fizz este varianta masculină a Marianei. Vorbesc la fel de mult și se aseamănă izbitor”
Bianca Comănici

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI