Andreea Mantea, în fața unei decizii foarte grele. Ce s-a întâmplat în casa Puterea Dragostei

Concurenții de la Puterea Dragostei nu mai au astâmpăr…sau bun simț, spun unii din fanii competiției. Aceștia parcă nu mai știu cum să se dea în stambă mai tare și să iasă mai mult în evidență. Din păcate, totul merge pe o latură negativă. Ce s-a întâmplat azi în emisiune a întrecut orice!

Mantea, în fața unei decizii grele

Andreea Mantea nu mai știe cum să le dea o lecție concurenților care uită că se află într-un show televizat și de faptul că există numeroase reguli pentru bunul trai și nu numai. Mariana, mărul discordiei din noul sezon, a făcut ceva ce i-a aprins pe toți. Prezentatoare s-ar putea să fie nevoită să le găsească alt hotel fetelor.

Mariana a început să cânte la 4 dimineața în hotel, astfel deranjându-i pe toți cei care mai erau cazați acolo, dar și pe colegele sale. Pentru câteva clipe, toate au crezut că drept consecință vor fi mutate la altă cazare. Din fericire, apele s-au liniștit, iar discuțiile au continuat pe platourile de filmare.

Scandal la Puterea Dragostei! Fetele aproape că au fost date afară din hotel
Scandal la Puterea Dragostei! Fetele aproape că au fost date afară din hotel din cauza Marianei

Tensiunea dintre fetele din competiție a ajuns la cote înalte

Se pare că Mariana era în live pe rețelele de socializare pentru a le mulțumi fanilor săi pentru încurajări. În moemntele în care era live, Mariana a fost destul de zgomotoasă, lucru de la care au pornit toate discuțiile.

„Oamenii nu sunt fraieri, văd că ea e singura care creează haos în hotel. Când s-a terminat gala, seară în care voi nu ați venit imediat la cazare, m-am trezit cu o stare ciudată și simțeam nevoia să cobor. Atunci am văzut-o cântând”
Ligia

„Asta-i temă de discuție?! Că fac eu live? Voi vorbiți încontinuu de mine pentru că sunteți invidioase. Se știe că eu cânt și-mi place. Mă enervați că voi sunteți prea jos. Toate emisiunile trebuie să fie pline de acțiunile mele: că fac eu live, cânt sau dansez. Terminați odată cu prostiile! Sunteți doar invidioase că nu aveți corpul meu, mintea mea. ”
Mariana

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI