Surpriză în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cum au fost surprinși cei doi

Surpriză mare în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cântăreața a revenit la sentimente mai bune față de fostul soț și l-a lăsat să-și vadă copiii în weekend. Decizia sa este surprinzătoare în contextul în care, în urmă cu câteva săptămâni, cei doi s-au certat în fața porții artistei, care l-ar fi „scuipat drept în ochi” atunci când bărbatul a venit să-i ia pe micuți, acela fiind dreptul său de vizită oferit de instanță.

Scandal cu surprize. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace pentru un weekend

După ce în urmă cu două săptămâni Claudia Pătrășcanu a refuzat să îi dea copiii lui Gabi Bădălău, în weekend-ul în care prevedea instanța, la sfârșitul săptămânii trecute solista l-a lăsat pe fostul soț să-i vadă pe băieți, Nicholas și Gabriel. El a mers la Constanța, acolo unde locuiește Claudia, și i-a fost permis să-și vadă copiii, deși nu era weekend-ul în care el trebuia să-i vadă. Bucuros, Bădălău a publicat poze cu cei doi băieți la un magazin de jucării, unde i-a dus pentru a le face toate poftele.

Decizia interpretei a survenit în urma consilierii psihologice, unde cei mici au spus că nu vor să petreacă timp separat cu părinții lor, ci cu amândoi deodată. Astfel, acum, de dragul lor, cei doi foști soți nu s-au mai contrazis și s-au comportat ca o familie.

I-ar fi strigat iubirea Claudiei

Surse Antena Stars susțin că Gabi Bădălău ar fi discutat cu o persoană apropiată de Claudia Pătrășcanu, căreia i s-ar fi confesat. În momentul în care această persoană i-ar fi reproșat că îi permite Biancăi Drăgușanu să vorbească urât despre mama copiilor lui, reacția lui a fost tranșantă.

„Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și am să o iubesc toată viața”, ar fi replicat acesta.

Conform aceleiași surse, actuala parteneră a fiului de milionar ar fi pus monopol pe telefonul acestuia, știind fiecare mișcare pe care o face în ceea ce privește fosta sa familie, dar și răspânzând la mobil în locul bărbatului atunci când îl sună copiii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI