Ce operație estetică și-a mai făcut Bianca Drăgușanu. Totul a fost strict secret: Gabi Bădălău s-a ocupat personal

Ce operație estetică și-a mai făcut Bianca Drăgușanu. Totul a fost strict secret: Gabi Bădălău s-a ocupat personal
Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu continuă să-și facă schimbări fizice. Aceasta profită de măestria medicilor esteticieni. Ce intervenție estetică și-a mai făcut cunoscuta vedetă de televiziune? Totul a fost ținut secret până acum.

Ce operație estetică și-a făcut recent Bianca Drăgușanu?

Povestea de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău continuă să avanseze, deși în timpul scurt pe care îl au împreună au reușit deja să se despartă și să se împace la loc.

Fosta prezentatoare de televiziune a fost în Turcia pentru a-și opera nasul, dar a făcut cale întoarsă pe ultima sută de metri din cauza lui Gabi Bădălău, care a convins-o să se bazeze pe medicii români pe motiv că ar avea mai ușor grijă de ea.

Amintim că faimosul cuplu a avut parte de o despărțire la minut în urmă cu două săptămâni, moment în care afaceristul a ales să plece într-o vacanță de unul singur. Scenariul a regăsit-o pe Bianca într-o vizită la un milionar turc alături de Mitza, prietena ei.

Cu toate că în ultima lună cei doi s-au despărțit de multe ori, vedetele au decis totuși să se mute împreună. Până acum, blonda a locuit în duplexul ei personal, iar din când în când în apartamentul de lux al milionarului. După ultima ceartă, povestea lor a devenit mai aprinsă, așa că au hotărât să nu mai renunțe unul la celălalt.

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit”

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc.

A doua căsătorie fuse și se duse! Bărbații din viața mea m-au iubit exagerat și au dat în alte extreme. După unii mi-a părut rău, și acum îmi pare. Dar nu mă mai întorc. Sunt ca un căluț sălbatic, în momentul în care mă va îmblânzi bărbatul voi fi a lui. Îmi doresc o familie, liniște, tânjesc după Crăciunul cu familia, cu copiii, la masă. Pot fi potolită prin iubire. Eu tânjesc după un echilibru”
Bianca Drăgușanu (Sursa: Teo Show)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI