Surpriză în PSD! Va fi dat afară din partid. Anunțul făcut chiar acum

Surpriză în PSD! Va fi dat afară din partid. Anunțul făcut chiar acum

Sindromul de fake-news se pare că a cuprins o parte din spectrul politic românesc, astfel că un consilier local al PSD din Câmpia Turzii a crezut de cuviință că ceea face e de bine. Numai că rezultatul nu a fost cel scontat de acesta, ci tocmai invers.

Surpriză în PSD! Va fi dat afară din partid

Ionel Tudorache Isac se pare că a încercat să dovedească faptul că există elevi de nota 10 la Bacalaureatul de anul acesta, numai că, poate din necunștință de cauză, sau poate voit, consilierul PSD a postat pe pagina sa de facebook o poză în care apărea o tânără, pe care acesta a numit-o Alexandra. Ceea ce consilierul nu știa este că personajul în cauză era cu totul altcineva, o figură cunoscută într- anume industrie, pentru adulți. Știrea a făcut repede înconjurul facebook-ului, iar reacțiile au fost pe măsura fake-news-ului promovat de Tudorache.

Anunțul făcut chiar acum de PSD local

Efectul acestei situații este că Organizaţia PSD Câmpia Turzii s-a dezs de ieşirile publice ale consilierului local Ionel Tudorache Isac, și au anunțat că vor demara procedurile de excludere din partid a domnului Isac şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Câmpia Turzii, se preciza în comunicatul transmis de PSD Câmpia Turzii.

Surpriză în PSD! Va fi dat afară din partid. Anunțul făcut chiar acum
Surpriză în PSD! Va fi dat afară din partid. Anunțul făcut chiar acum

,,Organizaţia PSD Câmpia Turzii se dezice de ieşirile publice ale consilierului local Ionel Tudorache Isac, de aceea ne cerem public scuze pentru derapajele acestuia. Pentru că nu este la prima abatere de acest fel, dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că în cel mai scurt timp vom demara procedurile de excludere din partid a domnului Isac şi retragerea sprijinului politic din Consiliul Local Câmpia Turzii”, transmite PSD Câmpia Turzii.

Din același comunicat se trage concluzia că fostul cosnilier nu ar fi la prima abatere de acest gen, acest gen de informații fiind făcute publice de acesta și tot sub auspiciile fake-news-usului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI