Fata lui Ion Dichiseanu, primul interviu după moartea actorului. Mesajul emoționant transmis la TV

Fata lui Ion Dichiseanu, primul interviu după moartea actorului. Mesajul emoționant transmis la TV
Fata lui Ion Dichiseanu, primul interviu după moartea actorului. Mesajul emoționant transmis la TV

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului Ion Dichiseanu, a acordat primul interviu după moartea actorului. Fiica acestuia a transmis un mesaj emoționant care a înduioșat publicul.

Fata lui Ion Dichiseanu, mesaj emoționant

Fiica actorului Ion Dichiseanu a  vorbit pentru prima dată despre moartea tatălui ei. Tânăra îndurerată a decis să vorbească pentru prima oară despre pierderea imensă din viața ei, dar și a românilor.

Aceasta a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele primite, menționând că a preferat ca în această perioadă să-și canalizeze atenția asupra pierderii suferite.

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată (n.r. peste durerea pierderii tatălui). Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă.(…) Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el”, a declarat Ioana Dichiseanu, pentru Antena 3.

Ioana Dichiseanu își visează tatăl în fiecare noapte

În cadrul interviului, Ioana Dichiseanu, a mărturisit că își visează tatăl în fiecare noapte, iar acesta îi transmite diverse mesaje și confirmări.

„Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi”, a adăugat Ioana.

Fiica regretatului Ion Dichiseanu a făcut declarații și despre averea moștenită de la celebrul actor. Tânăra a lăsat de înțeles că numele pe care îl poartă este cea mai importantă moștenire.

„Am onoarea de a-i duce mai departe numele, frumos și cu demnitate, așa cum îi plăcea lui să spună și știu că am fost un copil bun pentru el și sper să fiu și de acum înainte.(…) Cea mai importantă moștenire pentru mine este faptul că sunt copilul lui”, a declarat Ioana Dichiseanu pentru sursa citată.