Surpriză colosală pentru Ianis Hagi, la început de săptămână. A aflat totul din presă

Surpriză colosală pentru Ianis Hagi, la început de săptămână. A aflat totul din presă
Surpriza pentru Ianis Hagi la inceput de saptamana

În campionatul Scoției, echipa Rangers a abținut o victorie de 5-0 cu Ross County, iar fiul lui Gică Hagi, Ianis Hagi, a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-a avut Steven Gerrard.

Surpriză colosală pentru Ianis Hagi, la început de săptămână

În acest meci câștigat de Rangers, Ianis Hagi a fost integralist. Rezultatul cumulat al echipei Rangers a fost de 69 de puncte, după 25 de meciuri, fiind la 23 de puncte de Celtic, care e pe locul II.

Fiul lui Gică Hagi a pasat decisiv al patrulea gol, pătrunzând de pe partea dreaptă și întorcând mingea în mijlocul careului. Această prestație a lui Ianis Hagi a fost apreciată în Scoția, iar publicația Glasgow Times l-a notat pe Ianis Hagi cu opt, care este cea mai mare notă de la Rangers. Aceeași notă, respectiv 8, a mai fost primită și de către Connor Goldson, Filip Helander, Ryan Kent şi Ryan Jack.

„Ianis Hagi continuă să îşi cimenteze locul în echipa de start a lui Rangers. A muncit mult, o prestaţie bună”, a titrat sursa citată.

Astfel, după victoria cu Ross, Ianis Hagi a ajuns la patru goluri și la 11 pase decisive în acest sezon. De asemenea, internaționalul român este lider în clasamentul fotbaliștilor, având cele mai multe pase de gol în Scoția și fiind la egalitate cu James Tavernier, coechipierul de la Rangers. Rangers a ajuns astfel la 69 de puncte în 25 de runde.

Fanii, încântați de prestația lui Ianis Hagi

Fanii lui Rangers au fost din nou încântați de jocul românului. El a constituit o amenințare permanentă pentru adversarii săi.

”Hagi este jucătorul pe care îl așteptăm de 3 ani. Desface orice apărare ermetică. Pasele lui de gol demonstrează asta. Este în formă și sperăm să fie constant până la finalul sezonului”, a fost reacția unui fan după meciul cu Ross County.

”Hagi merita un gol, sunt bucuros că a rămas pe teren tot meciul, să o țină tot așa”, a mai comentat alt fan.

”Ianis Hagi a fost extraordinar. Nu dovedește doar ce talent are, ci și cât este de muncitor. Una peste alta, e un jucător fantastic”, l-a mai lăudat și un alt suporter.

”Ianis Hagi a jucat superb. Ce meci a reușit!”, a mai notat un fan al echipei Rangers.

Nu doar fanii sunt fericiți cu prestația lui Ianis Hagi, ci și tatăl acestuia, Gică Hagi, este tare mândru de el. Acesta a demonstrat că are valoare ca fotbalist, astfel că ultima realizare este o încununare a constanței sale sportive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI