Ianis Hagi a primit o ‘palmă’ în public din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a spus antrenorul lui Rangers

Ianis Hagi a primit o ‘palmă’ în public din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a spus antrenorul lui Rangers
Steven Gerrard îi mai acordă o șansă lui Ianis

După ultimul meci din campionat împotriva celor de la Motherwell, Steven Gerrard a avut frustrări după egalul făcut. Rangers s-a străduit să revină de la un gol . Dar și acel egal ar putea asigura ceea ce ar putea fi un punct important pe termen lung.

Steven Gerrard îi mai acordă o șansă lui Ianis

Deși nu a fost chiar un dezastru, egalul cu Motherwell l-a determinat pe Steven Gerrard să ia o decizie la pauza meciului. După 3 minute de la startul reprizei a doua, Ianis Hagi avea să fie schimbat, iar noul intrat aducea egalarea. Pretația tânărului sportiv român a generat, ulterior, comentarii în pres scoțiană, cele mai dure fiind chiar ale antrenorului, care declara:

”Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte. E vorba de Ianis Hagi în minutul 55, tocmai ca să transmit un mesaj jucătorilor. Am arătat ca o altă echipă în partea secundă, dar trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări”, a spus Steven Gerrard la conferința de presă.

Cu toate astea se pare că Steven Gerrard este dispus să-i mai acorde o șansă tânărului zecar, Ianis Hagi. Pentru meciul cu cei de la Ross County, Gerrard va începe meciul cu Ianis titular, din primul minut de joc.

Presa scoțiană, într-un amplu material, vorbește despre această decizie a atrenorului, fiind un pic sceptică la această mutare. Conform presei, o posibilă formulă de start în meciul cu cei de la Ross Country ar fi următoarea:

Rangers posibilă formație de start:
McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic; Aribo, Davis, Kamara; Hagi, Kent; Itten

Ianis Hagi pierde teren în fața fanilor scoțieni

Înainte de egalul cu Motherwell, Steven Gerrard a dezvăluit modul în care soarta a jucat un rol în decizia care i-a ajutat pe Rangers să câștige cu 1-0 cu Celtic. În acel meci, câștigat cu 1-0, Gerrard avea să îl introducă la pauză pe Ianis, mutarea fiind una seminificativă pentru cursul jocului.

Despre prestația de atunci Gerrard a avut numai cuvinte de laudă, de aici și decizia de a-l introduce în meciul cu Motherwel, și acum pentru cel cu Ross Country.

„Ianis preia foarte bine informațiile și am crezut că este foarte curajos să primească mingea în zonele largi. Ianis a făcut practic Diferența în tot jocul din a doua repreiză.”, declara Steven Gerrard după meciul cu Celtic.

Deși cu o rată în scădere a popularității în rândul fanilor, Gerrard încă mai speră într-o revenire a tânărului jucător român. Girul de încredere i-a fost acordat, rămâne să dovedească că îl și merită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI