Laurențiu Reghecampf a sunat la televiziunea Anamariei Prodan. Ce mesaj a transmis public

Laurențiu Reghecampf a sunat la televiziunea Anamariei Prodan. Ce mesaj a transmis public
Laurentiu Reghecampf a sunat la televiziunea Anamariei Prodan. Ce mesaj a transmis public

Telenovela dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, iar noi detalii ies la iveală privind adevărul despre publicarea fotografiilor în care celebra impresară apare în costumul Evei. Antrenorul Universității Craiova a clarificat situația privind expunerea pozelor pe internet.

Laurențiu Reghecampf recunoaște că a primit pozele deocheate cu Anamaria Prodan

Scandalul divorțului anului continuă. Celebra impresară Anamaria Prodan a trecut prin momente delicate, atunci când fotografiile pe care i le-a trimis soțului său, ipostaze în care apărea dezbrăcată, la duș, au fost făcute publice.

Intervenind, în direct, la Realitatea Plus, Laurențiu Reghecampf s-a apărat, spunând că el nu are nicio legătură cu acest incident neplăcut. Antrenorul a confirmat faptul că a primit imaginile respective pe adresa de mail, însă și-a asigurat fosta soție că nu i-ar face niciodată un rău, publicându-le.

Mai mult de atât, Reghe ar fi sfătuit-o pe Anamaria Prodan să depună o plângere la poliție, pentru a afla cine este făptașul.

„Vreau să vă rog să discut cu dumneavostră și nu cu invitații dumneavoastră (n.r: făcând referire la Anamaria Prodan). Eu nu v-am trimis notificare să nu-mi pronunțați numele, ci să nu se discute despre viața mea privată.

Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru.

M-ați văzut vreodată pe mine vorbind despre relația cu Anamaria sau despre Bebe? Eu nu am niciun scandal cu Anamaria Prodan. Este singura mea reacție. Este problema mea (nr: făcând referire la pictorial).”, a declarat Laurențiu Reghecampf la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan, atac la adresa fostului său partener

La rândul său, agentul FIFA a răbufnit la adresa fostului său partener de viață, reproșându-i că, prin publicarea acestui pictorial, Reghe ar fi câștigat doar dezamăgirea copiilor săi.

„Să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut. Războiul pe care îl ai îl ai cu amanta ta. Cu acest pictorial câștigi ura copiilor tăi. Amanta ta ne-a trimis mii de mesaje în ultimii trei ani. Nu am dorit ca aceste lucruri să ajungă în presă. Acesta este cumva momentul zero.

Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum. Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. Ai spus că nu vrei să-l vezi, că îți aduce COVID!” a declarat la rândul ei, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au un fiu de 13 ani împreună, pe nume Laurențiu Reghecampf junior, pe care-l alintă Bebeto. Cele două vedete vor avea parte de prima înfățișare a divorțului pe 7 februarie 2022.