01 feb. 2021 | 08:45

Surpriză colosală pentru Adela Popescu în Maldive. Peste cine a dat nas în nas, pe plajă

Știri generale
Surpriză colosală pentru Adela Popescu în Maldive. Peste cine a dat nas în nas, pe plajă
Peste cine a dat Adela Popescu in Maldive, dupa opt ani de zile

Surpriză colosală pentru Adela Popescu în Maldive. Soare, cald, plajă, mare, relaxare, familie și prieteni buni. Cum își poate petrece un om vacanța mai frumos de atât? Soția lui Radu Vâlcan a avut parte de o surpriză de zile mari în timp ce-și încărca bateriile pe plajele fierbinți din insulele Maldive. Cine este vedeta care a surprins-o pe viitoarea mămică. Peste cine a dat Adela Popescu pe plaja din Maldive.

Peste cine a dat Adela Popescu pe plaja din Maldive

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Prezentatoarea Vorbește Lumea și soțul ei sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor fi părinți pentru a treia oară. Pentru că Adela a decis să intre mai repede în concediul prenatal, predându-i ștacheta emisiunii frumoasei Lora, actrița și partenerul ei de viață au profitat de timpul liber pentru a da o fugă către însoritul Maldive. Aici, Adela Popescu a avut parte de o întâlnire emoționantă cu nimeni alta decât buna ei prietenă Laura Cosoi.

Cele două blondine s-au reunit, după opt ani de zile, pe aceleași nisipuri exotice și se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Atât Laura cât și Adela au postat mesaje emoționante pe paginile lor de Instagram și Facebook, în care au imortalizat momentul, spre deliciul fanilor.

„Uite, Adeluca! Unele lucruri raman neschimbate. Dupa 8 ani de zile suntem tot impreuna in vacanta, cu iubitii care acum ne sunt soti, cu povesti neterminate, apusuri rapitoare, ii, picioare goale in nisip la malul marii si 4 spre 5 suflete care ne fac cu adevarat sa ne simtim rostul in viata @adela_popescu #multumesc #Adeluca #vacanta #familie #prietenie”, a postat Laura Cosoi pe contul ei oficial de Facebook.

Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu Laurei Cosoi

Fosta iubită a lui Smiley s-a lăsat cuprinsă de nostalgia anilor trecuți. Vizibil emoționată, blondina din La Bloc și-a adus aminte de vara anului 2013 când cele două actrițe se bucurau de o vacanță pe care au petrecut-o împreună cu partenerii lor tot pe nisipurile din Maldive. Soția prezentatorului de la Insula Iubirii nu s-a lăsat nici ea mai prejos și i-a transmis un mesaj călduros prietenei sale Laura Cosoi.

Adela Popescu le-a transmis fanilor săi de pe Instagram o fotografie în care cele două prietene se relaxează pe șezlong, savurând câte o băutură rece, perfectă pentru zilele toride.

„E normal ca in asa loc frumos si asa companie placuta eu sa dau noroc cu un frappucino?! Nu e! Ne “sacrificam” pentru astia micii de cand au 100 de grame si cand se fac mari tot ei sunt obraznici si nemultumiti de parintii lor minunati. :))) @lauracosoi”, a declarat blondina.

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Stagiul de cotizare. Informații importante de la Casa de Pensii
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Taxele care ar putea fi majorate începând cu 2025. Românii trebuie să se pregătească
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
BANI în PLUS la RECALCULARE! ADEVERINȚELE trebuie DUSE URGENT la CASA de PENSII
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro