Ce a făcut Adela Popescu în Maldive pentru o bună prietenă. Nici nu a mai contat că e gravidă

Ce a făcut Adela Popescu în Maldive pentru o bună prietenă. Nici nu a mai contat că e gravidă
Ce a facut Adela Popescu pentru buna sa prietena

Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil. Aceasta se află în prezent în vacanță, în Maldive, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, dar și alături de cei doi copii. Însărcinată fiind, aceasta a făcut un gest impresionant pentru buna sa prietenă, Laura Cosoi, și ea aflată tot în Maldive.

Ce a făcut Adela Popescu în Maldive pentru o bună prietenă

De altfel, totul a fost povestit de Laura Cosoi, pe pagina de Instagram.

”Adeluca care efectiv s-a aruncat în valurile spumoase ca să-mi salveze pălăria din paie de la înec”, a notat Laura Cosoi în dreptul imaginii cu Adela Popescu de pe contul eu de Instagram.

De asemenea, Adela Popescu a notat și ea pe instagram mesajul ”Operațiunea de salvare”, în dreptul unei imagini cu pălăria ”buclucașă” a Laurei Cosoi.

Adela Popescu este o femeie foarte fericită de când a aflat că este însărcinată pentru a treia oară. Iar Radu Vâlcan, soțul ei, abia aștepta să dea vestea cea mare.

”Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident, dar am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a spus Radu Vâlcan, pentru Antena Stars.

De la munte, direct în Maldive

Adela Popescu a renunțat să mai prezinte emsiunea ”Vorbește Lumea„, de la Pro Tv, când a aflat că e însărcinată, iar locul ei este ținut acum de cântăreața Lora, cea care, de altfel, a mai înlocuit-o pe vedetă și cu alte ocazii. Înainte ca Adela să plece în Maldive, aceasta a dat o fugă cu copiii și la munte, pentru a se bucura de zăpadă.

„Am dat o fugă până la munte să se tăvălească nițel copiii în zăpadă și să facă și tatăl lor mușchi. Necazul e că mi i-am încordat si eu, dar obrajii roșii ai micuților și placintele cu varză au facut să merite tot efortul”, a transmis Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu împărtășește imagini fanilor ei cu tot ce face în Maldive.

„Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur si simplu minunat. Promit să postez cît de des pot și cât de des mă lasă băieții’, a mai notat Adela Popescu în dreptul unei imagini de familie.