Cu cine s-a întâlnit Adela Popescu în Maldive. Vedetei de la Pro TV nu i-a venit să creadă

Cu cine s-a întâlnit Adela Popescu în Maldive. Vedetei de la Pro TV nu i-a venit să creadă
Cu cine s-a întâlnit Adela Popescu în Maldive?

Adela Popescu se bucură de o nouă escapadă, dar de data asta într-o zonă călduroasă. Cu cine s-a întâlnit celebrea prezentatoare de la „Vorbește Lumea” în Maldive și de ce i-a venit greu să creadă?

Cu cine s-a întâlnit Adela Popescu în Maldive

Adela Popescu urmează să fie de trei ori mămică! Aceasta a oferit vestea cea mare fanilor chiar în timpul emisiunii live pe care o prezenta alături de Cove. Imediat după ce le-a dezvăluit că sarcina o face să părăsească locul de muncă, cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au putut să o vadă bucurându-se de frumosele peisaje de la munte.

Ulterior, ea și soțul ei au poposit la polul opus, unde e cald și bine. Astfel, soții Vâlcan și-au făcut apariția în Maldive, loc unde Adela a dat nas în nas cu Laura Cosoi și familia ei. Ajunsă pe târămul mult dorit, la odihnă, actrița a povestit primele impresii. „După mai bine de două luni în care copiii nu au mers la grădiniță și câteva nopți bune de nesomn și frământări, am hotărât că ar fi foarte bine să ne relocăm pentru o vreme într-o țară caldă, la malul mării, într-un loc fără oameni, în care copiii să se joace cât mai mult pe afară.

Desigur, lista destinațiilor sigure era destul de limitată, așa că am ales Maldive. Suntem pe o insulă de nici un kilometru, cu câteva căsuțe pe plajă, cu niciun caz de covid, dar cu distanțare socială inclusă. Mesele de la unicul restaurant sunt împrăștiate pe plajă, iar cele câteva căsuțe au ieșire direct la mare”, a scris Adela.

„Ne simțim bine, petrecem mult timp afară, copiii fac aerosoli”

Celebrul cuplu se bucură de liniște și siguranță în destinația pe care multe vedete au ales-o. „Ne simțim bine, petrecem mult timp afară, copiii fac aerosoli, se joacă cu Rita- @lauracosoi și familia ei au căsuța de alături-iar eu stau pe bucățica de plajă din fața căsuței citind și uitându-mă în larg, cerându-i, peste măsura de des, ajutorul lui Radu, în privința copiilor, pe motiv că sunt însărcinată”, a detaliat artista pe Instagram, în dreptul fotografiei alături de soțul ei, prezentator la Insula Iubirii.

Blondina le împărtășește mămicilor care o urmăresc fiecare pas din cea de-a treia sarcină pe care abia a așteptat-o vedeta și care e abia la început. Aceasta e relaxată și are încredere că va fi totul bine, mai ales că vine din spate cu o experiență de la cei doi băieți pe care îi mai are.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI