Surpriza colosală oferită de Lidl România. Toți clienții trebuie să o afle acum

Surpriza colosală oferită de Lidl România. Toți clienții trebuie să o afle acum
Ce surprize au clienții din partea Lidl România. Vestea pe care toată lumea își dorea să o audă

Surprizele se țin lanț pentru clienții Lidl România! Toți românii ar trebui să știe ce li se pregătește de reprezentanții lanțului de magazine, mai ales pentru că anumite oferte nu ar trebui să fie ratate de vreo persoană.

Surprize mari la Lidl România. De ce se vor bucura clienții

Clienții Lidl România pot să câștige electrocasnice sau vouchere valorice în următoarea perioadă dacă aleg să cumpere anumite produse inedite ce se pot găsi pe rafturile magazinelor din țară. Vestea este una incredibilă!

Toată lumea poate să profite de noua ofertă Lidl. Clienții trebuie doar să cumpere produse BIO din magazine pentru a avea posibilitatea de a câștiga vouchere sau produse electrocasnice în urma promoției ce nu trebuie să fie ratată.

Lidl România a pus la bătaie 5 mixere cu bol de la Electrolux și 10 vouchere valorice de 100 de lei. Oricine își dorește să participe trebuie să facă cumpărături de minim 70 de lei, pe listă aflându-se și produse BIO, fără a conta valoarea lor dacă se află pe bonul luat de la casa de marcat.

Vești bune pentru români! Ce produse se dau gratis

De asemenea, este important ca fiecare client să se înscrie, după cumpărături, pe website-ul Lidl România pentru a putea intra în cursa ce garantează un premiu inedit. Veștile sunt spectaculoase, așa că toți trebuie să meargă la magazin!

Reprezentanții Lidl România pregătesc multe surprize pentru clienți. Spre exemplu, aceste oferte vin pentru a sărbători sezonul al doilea din serialul BIO cu tine, unde familia Dumitrescu dezvăluie rețete inedite în care aceste produse sunt vedete.

Primul sezon în care Florin Dumitrescu apare alături de soția sa pentru a le oferi clienților Lidl idei în privința rețetelor cu produse BIO a avut un mare succes, așa că aceștia se întorc cu mai multe idei inedite pentru români!

Învață să gătești ca Florin Dumitrescu. Ce le pregătește acesta clienților Lidl

Bineînțeles, persoanele ce îl apreciază pe juratul de la Chefi la cuțite îl pot urmări pe website-ul Lidl pentru a vedea cum se incorporează, în mod corect, produsele BIO în mâncăruri. Acesta prezintă fel și fel de rețete de care se pot bucura toți românii.

De asemenea, reprezentanții Lidl România sunt cunoscuți pentru surprizele pe care le oferă clienților, așa că nu este de mirare că vor să sărbătorească un nou sezon BIO cu tine, în timp ce persoanele ce își fac cumpărăturile din magazinele Lidl au parte doar de lucruri bune.