LIDL România le oferă gratuit clienților săi. Toată lumea se va înghesui să le cumpere

LIDL România le oferă gratuit clienților săi. Toată lumea se va înghesui să le cumpere
Produse gratuite la LIDL. Cum sunt oferite

LIDL România vine cu o nouă ofertă extraordinară pentru clienți! Lanțul de hypermarketuri va oferi, de această dată, câteva produse gratuite pe care toată lumea le va dori. Puțini credeau că se poate întâmpla așa ceva, dar iată că există vești bune!

LIDL oferă produse gratuite. Cum pot românii să se bucure de ofertă

Mulți români își fac cumpărăturile de la LIDL datorită ofertelor de care au parte. Reprezentanții magazinelor știu cum să își facă toți clienții fericiți, așa că toată lumea se va înghesui pentru a putea să primească anumite daruri. Cum se oferă, de fapt, gratuitățile?

Toate persoanele care își fac cumpărăturile de la LIDL Plus vor primi taloane răzuibile pentru a câștiga diferite premii. Pe lângă reduceri substanțiale la anumite produse, cei ce câștigă la aceste concursuri vor avea parte și de obiecte gratuite. Toată lumea ar trebui să profite de această veste!

Cât despre concurs, taloanele sunt valabile pentru orice om din țară, indiferent de regiunea în care se află magazinul LIDL de unde sunt făcute cumpărăturile de zi cu zi. Totuși, există anumite condiții pentru ca gratuitățile să intre în posesia persoanei ce a răzuit un cartonaș și a câștigat.

LIDL România, un nou concurs. Toată lumea se va bucura

Pentru a putea să se bucure de premii, fiecare român trebuie să aibă în posesie un card LIDL Plus. De asemenea, reprezentanții lanțului de hypermarketuri au anunțat că persoanele ce câștigă un produs au la dispoziție trei zile pentru ca premiul să fie ridicat și dus acasă.

Aceste reguli au fost impuse pentru ca toată lumea să aibă o experiență plăcută și să câștige reduceri sau produse gratuite, fără a exista probleme privind distribuirea obiectelor. Deja se cunoaște că reprezentanții LIDL România își doresc să le ofere clienților cât mai multe bucurii atunci când vine vorba despre ofertele din magazine.

Anunțul făcut de LIDL. Ce beneficii vor avea clienții fideli

Gigantul retailer oferă clienților produse pentru toate buzunarele, iar promoțiile sunt palpitante. Pentru a fideliza românii, reprezentanții lanțului de hypermarket-uri au lansat anul trecut o aplicație mobilă numită LIDL Plus.

Acesta este primul program de fidelizare digitală ce aparține de magazine pentru ca mulți cumpărători să se bucure de anumite beneficii săptămânale. Bineînțeles, aplicația este gratuită și oferă promoții săptămânale și reduceri la fel și fel de produse pe care toată lumea le dorește.

Cardul de loialitate digital vine cu multe surprize, așa că toți cei ce preferă magazinele brand-ului nemțesc o să se bucure de prețuri mult mai mici și de concursuri ce garantează câștiguri. Totul este simplu la acest program, așa că românii vor avea parte de unele dintre cele mai bune oferte LIDL România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI