Surpriză colosală la Australian Open. Ce poate vedea Simona Halep în momentul în care va păși pe arenă

Surpriză colosală la Australian Open. Ce poate vedea Simona Halep în momentul în care va păși pe arenă
Simona Halep a jucat semifinale la ultima ediţie de Australian Open 2020

Simona Halep a încheiat acest sezon după eliminarea în turul 4 de la Roland Garros, înfrângere cu Iga Swiatek. Chiar dacă a anunţat că nu mai joacă în 2020, jucătoarea de pe locul 2 mondial rămâne activă. Se pregăteşte intens pentru sezonul viitor, care va începe în Australia. Cea mai importantă competiţie din startul lui 2021 este Australian Open, primul turneu de Grand Slam. Sunt încă foarte multe necunoscute în ceea ce priveşte organizarea turneului. Simona Halep a explicat în ce condiţii ar fi dispusă să facă deplasarea la Melbourne.

Melbourne, printre cele mai afectate oraşe din Australia de pandemia de coronavirus. Dar scade numărul de cazuri noi

„Dacă va fi ca la Paris, o bulă, voi merge la Australian Open, în condiții de maximă securitate sanitară. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc”, spunea Simona Halep la conferința de presă de după ultimul ei meci, cu Iga Swiatek, la Paris.

Simona Halep abia aşteaptă revenirea fanilor în tribune

Şi jurnaliştii de la Tennishead au scris despre condiţiile în care Simona Halep ar fi dispusă să participe la Australian Open. Dar au adăugat şi o infromaţie foarte importantă. Organizatorii fac eforturi pentru a obţine acordul ca arenele să primească public. Şi ar putea fi un progres real faţă de Roland Garros, unde francezii au permis accesul pentru doar 1000 de persoane pe zi. La Melbourne, în schimb, ar putea să se folosească jumătate din capacitatea arenelor. Ceea ce ar însemna o prezenţă considerabilă.

Despre Simona Halep se ştie că joacă mult mai bine atunci când este susţinută din tribune. Este jucătoarea din circuit care are cei mai mulţi fani la meciuri. Inclusiv în Australia sunt foarte mulţi suporteri ai Simonei Halep. Melbourne este cel mai important oraş din statul Victoria, care a fost printre cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Totuşi, măsurile luate de autorităţile din Australia au dat roade. Iar numărul de cazuri noi a scăzut considerabil.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI