Supriză: cine o înlocuiește pe Adela Popescu la Vorbește Lumea. Prezentatoarea are covid-19 și nu se simte bine

Supriză: cine o înlocuiește pe Adela Popescu la Vorbește Lumea. Prezentatoarea are covid-19 și nu se simte bine
Ce vedetă a venit în locul Adelei Popescu la Vorbește lumea

Adela Popescu a fost infectată cu virusul covid-19, așa că prezentatoarea de televiziune este nevoită să rămână acasă și să nu meargă în platoul de televiziune de la Vorbește lumea. Iată că în locul ei a venit o altă vedetă extrem de cunoscută!

Surpriză la Vorbește lumea. Ce vedetă a venit în locul Adelei Popescu

Mulți s-au întristat în momentul în care s-a aflat că Adela Popescu se confruntă cu o provocare extrem de grea. Vedeta nu se simte foarte bine după ce rezultatul la testul covid-19 a fost pozitiv, așa că echipa Vorbește lumea speră ca ea să își revină cât se poate de repede și să aibă o stare de sănătate mai bună.

„Se simte încă puțin răuț, dar Adela, abia așteptăm să te faci bine, tu ești printesa noastră și abia așteptăm să vii înapoi. Așa că trage de tine.”, a transmis Șurubel.

Ce a spus Theo Rose despre decizia Adelei Popescu

Ținând cont că Adela Popescu nu poate să participe în emisiunea Vorbește lumea, Theo Rose s-a alăturat în platoul de televiziune pentru a le oferi ajutorul lui Bogdan și Șurubel. Vedeta a menționat că aceștia se descurcă extrem de bine, dar soția lui Radu Vâlcan a considerat că o să le facă tuturor o surpriză plăcută.

„Aparent, văd că vă descurcați singuri, dar dacă Adela a crezut că o să fiu o surpriză plăcută pentru voi, îmi face plăcere.”, a spus Theo Rose.

Cum se simte Adela Popescu: ‘Vreau să protejez pe toată lumea’

Adela Popescu a intrat în direct pentru a dezvălui că rezultatul la testul covid-19 a fost unul pozitiv. Vedeta s-a confruntat cu unele simptome, așa că este nevoită să își ia măsuri de siguranță pentru a proteja bebelușul, ținând cont că a devenit mămică pentru a treia oară de curând.

De asemenea, soția lui Radu Vâlcan a menționat că o să pregătească numeroase surprize pentru fanii Vorbește lumea, chiar dacă lipsește pentru o perioadă din platou. Se pare că aceasta a început prin a se asigura că Theo Rose o să îi ajute pe colegii săi în această dimineață!

„Salut! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. Nu, nu sunt însărcinată! Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi.

De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au spus să nu o fac. După urma să mă vaccinez pentru că tocmai mă informam.

Eu stau cu mască prin casă pentru că vreau să protejez pe toată lumea. Copiii sunt de ceva timp la bunici, deci nu au luat contact cu mine.

Am o surpriză pentru voi mâine, de la distanță. Mă gândesc la toate variantele: cum să aerisesc, cum să mă port în preajma bebelușului, cum să port trei măști, etc.”, a mărturisit Adela Popescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe