În ce stare se află echipa de la Vorbește Lumea, după infectarea Adelei Popescu. Decizia luată de șefii Pro TV

În ce stare se află echipa de la Vorbește Lumea, după infectarea Adelei Popescu. Decizia luată de șefii Pro TV
Adela Popescu s-a infectat cu covid-19. Ce se întâmplă cu echipa Vorbește lumea

Adela Popescu nu a apărut în platoul de televiziune de la Vorbește lumea, confirmând, ulterior, că s-a infectat cu virusul covid-19. În momentul în care s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, șefii de la PRO TV au luat o decizie ce a vizat toată echipa.

Ce se întâmplă cu echipa de la Vorbește lumea. Decizia șefilor PRO TV

Bogdan și Șurubel le-au povestit telespectatorilor de la Vorbește lumea că Adela Popescu o să întârzie, însă nu mică le-a fost mirarea tuturor în momentul în care vedeta a intrat în direct prin telefon și a mărturisit că testul pentru covid-19 a ieșit pozitiv.

Șefii de la PRO TV au luat imediat măsuri în momentul în care au aflat că soția lui Radu Vâlcan trece prin clipe de cumpănă, așa că toată echipa din cadrul show-ului Vorbește lumea a fost testată, rezultatele fiind negative. Mai mult, măsurile de siguranță o să fie, în continuare, respectate.

„Toată echipa a fost testată înaintea emisiunii de astăzi, iar toate testele au ieșit negative. Pe platoul emisiunii sunt respectate toate măsurile de siguranță.

Însă pentru a fi siguri că este totul în regulă, vom continua să facem teste și în următoarele zile.”, a declarat departamentul de PR pentru Actualitatea.net.

Cum se simte Adela Popescu. Vedeta s-a infectat cu covid-19

Adela Popescu a recunoscut că a făcut un test după ce s-a simțit rău, iar rezultatul a fost unul pozitiv, spre tristețea fanilor ce o urmăresc în fiecare zi la PRO TV. Vedeta a devenit de curând mămică pentru a treia oară, așa că este nevoită să poarte mască prin casă pentru a proteja bebelușul.

De asemenea, soția lui Radu Vâlcan a menționat că își dorea să facă vaccinul pentru a se imuniza. Aceasta le-a povestit admiratorilor săi că se confruntă cu anumite simptome și este nevoită să se gândească la numeroase variante pentru a se descurca cu boala.

“Salut! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. Nu, nu sunt însărcinată! Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi.

De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au spus să nu o fac. După urma să mă vaccinez pentru că tocmai mă informam.

Eu stau cu mască prin casă pentru că vreau să protejez pe toată lumea. Copiii sunt de ceva timp la bunici, deci nu au luat contact cu mine.

Am o surpriză pentru voi mâine, de la distanță. Mă gândesc la toate variantele: cum să aerisesc, cum să mă port în preajma bebelușului, cum să port trei măști, etc.”, a transmis Adela Popescu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI