Adela Popescu are virusul covid. Ce se întâmplă cu vedeta Pro TV, în ce stare este FOTO

Adela Popescu are virusul covid. Ce se întâmplă cu vedeta Pro TV, în ce stare este FOTO
Adela Popescu, absentă din platoul 'Vorbește Lumea' în ediția de azi

Telespectatorii emisiunii ‘Vorbește Lumea’ au fost surprinși de lipsa Adelei din platou. Ediția de azi a început fără celebra prezentatoare de televiziune. Ce au spus colegii săi despre întârzierea acesteia?

Adela Popescu, absentă din platoul ‘Vorbește Lumea’ în ediția de azi

Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel, au început singuri ediția de azi a emisiunii ‘Vorbește Lumea’. Cei doi care s-au alăturat chiar din acest sezon proiectului au rămas fără colega de bază care știe foarte bine mersul lucrurilor.

Fanii show-ului rămân astfel la începutul ediției doar cu Bogdan și Șurubel care să întrețină atmosfera. Cei doi au subliniat lipsa deja evidentă a blondinei încă din primele cuvinte. Aceștia au glumit pe seama asta și au evidențiat un patriarhat de care se pot bucura măcar până la prima pauză.

Foștii oameni de radio au povestit mai apoi că s-au regăsit ieri seară pentru a se uita la meci. Șurubel a fost cel care l-a găzduit pe colegul său de platou acasă la el. Din păcate, somnul acestora nu a fost unul extraordinar pentru că Bogdan a ținut să-l trezească pe acesta cu sforăitul său. Andrei Lăcătuș a mărturisit la finele mesajului că speră ca actrița să ajungă totuși pentru a-l vedea făcând sport. 

„Azi platoul este al nostru”

„Azi platoul este al nostru pentru că Adela întârzie. Azi aveți parte de puterea bărbaților! Am făcut un teambuilding ca băieții. A venit Bogdan la mine să vedem meciul. Foarte frumos s-a desfășurat noaptea aceea, mai apoi am dormit separat pentru că sforăie teribil.

El a dormit în sufragerie, pe canapea, dar m-am trezit în spaime. În visul meu era groaznic. Am închis ușa că nu am avut nicio șansă. I-am promis Adelei că azi o să fac iar sport…sper să ajungă să vadă”
Andrei Lăcătuș aka Șurubel

„O așteptăm acum pe colega noastră”

„Au venit urșii la București. Măcar a fost bun sandvișul ăla de dimineață. O așteptăm acum pe colega noastră care cu siguranță va ajunge și ea la un moment dat”
Bogdan Ciudoiu

Iată că orele 11:00 continuă să-i țină pe fanii show-ului departe de prezentatoarea pe care au așteptat-o cu sufletul la gură. Amintim că blondina a părăsit proiectul pe când avea doar 4 luni de sarcină, ulterior s-a întors din grabă la aproximativ 2 luni de când a născut cel de-al treilea copil. Se pare că insistențele producătorilor au făcut-o să ia decizia importantă de a reveni mai rapid decât se aștepta pe micile ecrane.

Care este motivul pentru care a lipsit de la emisiune?

După câteva zeci de minute s-a aflat și motivul. Adela Popescu are COVID-19! Moderatoarea a intrat în direct pentru a le mărturisi colegilor ce se întâmplă cu ea.

“Salut! Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. Nu, nu sunt însărcinată! Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi.

De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că în sarcină doctorii mi-au spus să nu o fac. După urma să mă vaccinez pentru că tocmai mă informam.

Eu stau cu mască prin casă pentru că vreau să protejez pe toată lumea. Copiii sunt de ceva timp la bunici, deci nu au luat contact cu mine. Am o surpriză pentru voi mâine, de la distanță. Mă gâdesc la toate variantele: cum să aerisesc, cum să mă port în preajma bebelușului, cum să port trei măști, etc”
Adela Popescu (Sursa: Vorbește Lumea – Pro TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI