Superstițiile pe care Simona Halep le respectă în fiecare zi. Ce face la Wimbledon 2022

Superstițiile pe care Simona Halep le respectă în fiecare zi. Ce face la Wimbledon 2022
Superstițiile pe care Simona Halep le respectă în fiecare zi.

Care sunt superstițiile pe care Simona Halep le respectă în fiecare zi. Sportiva româncă a reușit să se situeze pe primul loc în clasamentul WTA săptămâni la rând și are o avere impresionantă din tenis. Simona Halep este strictă în ce privește regulile pentru a fi în cea mai bună formă, dar are și câteva superstiții de la care nu face rabat.

Superstițiile pe care Simona Halep le respectă în fiecare zi

Pe lângă munca constantă pe care o depune pentru a fi în formă, Simona Halep are și câteva reguli pentru a atrage norocul de partea sa. Se pare că jucătoarea de tenis pășește întotdeauna în teren cu piciorul drept. Nu crede însă în puterea talismanelor norocoase și preferă să nu vorbească cu familia când se află în turneu, limitându-se doar la un scurt schimb de mesaje.

„Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată! Doar cu mama sau cu tată iau legătură, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea”, a povestit Simona Halep, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Simona a vorbit și despre alte superstiții de care ține cont, spre exemplu, întotdeauna își aranjează geanta într-un anumit fel, își face mereu suficiente rezerve de echipament, având cel puțin 10 costume pentru un singur turneu.

„Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel. Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață. Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu.

Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează atât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână. Trebuie să uzez puțin adidașii înainte să intru pe teren, să mă obișnuiesc cu ei. În schimb, îmi place să am haine noi când joc meciuri”, a mai povestit Simona Halep.

Ce avere are Simona Halep

La numai 30 de ani, averea Simonei Halep obținută din tenis este una fabuloasă. Mai exact, sportiva constănțeacă are în conturi nu mai puțin de 39 de milioane de dolari americani.

Cele mai bogate jucătoare de tenis sunt:

1. Serena Williams ($94,518,971)
2. Venus Williams ($42,280,541)
3. Simona Halep ($38,842,887)
4. Maria Sharapova ($38,777,962)
5. Caroline Wozniacki ($35,233,415)
6. Victoria Azarenka ($34,287,850)
7. Petra Kvitova ($33,828,662)
8. Angelique Kerber ($31,547,489)
9. Agnieszka Radwanska ($27,683,807)
10. Svetlana Kuznetsova ($25,816,890)