‘Superman’ Florin Cîțu. Ce filmuleț a postat Premierul României chiar astăzi

‘Superman’ Florin Cîțu. Ce filmuleț a postat Premierul României chiar astăzi
Filmuleț amuzant cu Florin Cîțu în rolul de superman

Românii au izbucnit în râs. Premierul Florin Cîțu i-a făcut pe mulți dintre internauți să privească de două ori. Ce filmuleț a postat oficialul pe rețelele de socializare? Mulți dintre internauți au râs copios în urma celor văzute.

‘Superman’ Florin Cîțu: filmuleț amuzant cu premierul României

Premierul României i-a făcut pe internauți să privească de două ori ce aveau în fața ochilor. Internauții au rămas uimiți în urma unor imagini cu Florin Cîțu în rolul lui Superman.

Oficialul a postat pe contul său de Instagram un clip amuzant chiar înaintea ședinței de Guvern în care a demis toți prefecții și subprefecții USR PLUS, scrie G4Media. Imaginile video au primit descrierea „Tehnologia asta” din partea oficialului, alături de un smiley face.

Totul este, de fapt, un trucaj animat care îl reprezintă pe Florin Cîțu realizând o acțiune de salvare. Concret, superman salvează un avion de la prăbușire, iese din ape și spune: „Are you coming?” (n.r. Vii cu mine?).

Filmul a fost premiat cu un Oscar pentru efectele speciale, iar în rolul principal îl avem pe Marlon Brando. Pelicula a fost lansată pe micile ecrane în anul 1978. Urmează și partea a doua a seriei unde actorul Henry Cavill va interpreta rolul de super-erou.

” O majoritate din Birourile Permanente reunite a decis amânarea dezbaterii votului”

Florin Cîțu a fost salvat de moțiunea de cenzură prin votul PSD, PNL și UDMR. Partidele au amânat moțiunea până la o cerere a CCR pe sesizarea depusă chiar de premierul României.

„Astăzi, o majoritate din Birourile Permanente reunite a decis amânarea dezbaterii şi votului pe moţiunea de cenzură, utilizând ca temei conflictul juridic de natură constituţională declanşat de Guvernul României prin premierul Florin Cîţu, cu Parlamentul, cu privire la depunerea moţiunii de cenzură.

Poziţia mea a fost foarte clară şi limpede, am fost prezent şi nu am votat această propunere. Nu pentru că doresc să se dezbată moţiunea de cenzură mai repede, ci pentru că această propunere, această decizie luată de Birourile Permanente reunite este profund neconstituţională”, a declarat Ludovic Orban, joi, în Parlament.

Alina Gorghiu, vicepreședintele Senatului, a declarat la finele ședinței că a participat la ședința birourilor renuite pentru a susține amânarea calendarului moțiunii de cenzură.

„Vreau să îmi spuneți ce articol din Constituție sau din regulament încalcă printr-o propunere de amânare votată azi în birou? Dacă există un coleg din biroul reunit care încalcă Constituția, are calea atacului la CCR”, a declarat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI