Super-vedetă, chinuită de cancer. Boala l-a schimbat radical, fanii abia îl recunosc

Super-vedetă, chinuită de cancer. Boala l-a schimbat radical, fanii abia îl recunosc
Un star internațional a ajuns de nerecunoscut. Actorul se luptă cu cancerul

O vedetă cunoscută se luptă cu cancerul. Acesta a ajuns de nerecunoscut, dar cu toate astea se bucură de mesajele fanilor care își îndreaptă rugăciunile către el pentru a-și reveni cât mai repede.

Un star internațional care se luptă cu cancerul a ajuns de nerecunoscut

Jeff Bridges a împlinit luna aceasta frumoasa vârstă de 71 de ani. Deși în acest moment al vieții ar fi trebuit să se bucure în tihnă de familie, fani și roadele unei cariere impresionante, i-a mai fost dată încă o luptă grea de dus. Actorul e vizibil transformat de încercarea grea și de tratamentele pe care le ia, dar ramâne totuși pozitiv. Recent, Jeff s-a pozat ras în cap și cu un câine lângă el pe care și l-a luat recent pentru a-i trece timpul altfel. Imaginea îl arată total diferit și obosit. Amintim că artistul a fost diagnosticat cu limfom în luna octombrie a anului curent.

„Mă simt bine, m-am ras în cap şi mi-am luat un căţel”, a scris Jeff Bridges. Cu toate că ar avea motive pentru ca perspectiva sa să fie alta, într-o zonă negativă, acesta mărturisește tuturor că tocmai boala l-a făcut să fie și mai recunoscător pentru lucrurile pe care le deține și pentru traseul său care este mulțumitor. „Cancerul ăsta mă face să preţuiesc şi mai mult ce am şi să fiu recunoscător”, a detaliat Bridges. „Deşi este vorba despre o boală serioasă, mă simt norocos că am alături o echipă fantastică de doctori, iar previziunile sunt bune. Sunt profund recunoscător pentru dragostea şi susţinerea familiei şi prietenilor.”

Diagnostic

„Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, mă simt norocos că am alături o mare echipă de medici, iar pronosticul este bun. Mulţumesc pentru rugăciunile şi urările voastre de bine. Şi, cât timp mă bucur de atenţia voastră, vă amintesc să mergeţi să votaţi. Pentru că suntem împreună în toate acestea”, a dezvăluit fanilor în primul anunț după diagnosticul primit de către medici.

Filmografie

-primele pelicule din carieră

  • The Company She Keeps (1951)
  • The Yin and Yang of Mr. Go (1970)
  • Halls of Anger (1970)
  • Ultimul spectacol cinematografic (1971)
  • Fat City (1972)
  • Bad Company (1972)
  • Lolly-Madonna XXX (1973)
  • The Last American Hero (1973)
  • The Iceman Cometh (1973)
  • Thunderbolt and Lightfoot (1974)
  • Hearts of the West (1975)
  • Rancho Deluxe (1975)
  • Stay Hungry (1976)
  • King Kong (1976)
  • Somebody Killed Her Husband (1978)
  • Winter Kills (1979)
  • The American Success Company (1980)
  • Heaven’s Gate (1980)
  • Cutter’s Way (1981)
  • Tron (1982)
  • Ultimul inorog (1982) (voce)
  • Kiss Me Goodbye (1982)
  • Against All Odds (1984)
  • Starman (1984)
  • Jagged Edge (1985)
  • 8 Million Ways to Die (1986)
  • The Morning After (1986)
  • Nadine (1987)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI