Super oferte la Kaufland, chiar înainte de Crăciun. Produsele care mai sunt valabile până mâine inclusiv

Super oferte la Kaufland, chiar înainte de Crăciun. Produsele care mai sunt valabile până mâine inclusiv
Ce surprize a pregătit Kaufland pentru clienți

Kaufland îi ajută pe românii care vor să se bucure de o mulțime de produse delicioase de Crăciun! Mulți clienți o să își dorească să pună mâna pe ofertele uluitoare, așa că rafturile magazinelor o să se golească imediat, mai ales pentru că prețurile sunt unele extrem de avantajoase.

Ce oferte îi așteaptă pe români la Kaufland

Persoanele care scanează Kaufland Card la casele de marcat se pot bucura de promoții la o gamă variată de produse. Cei care vor să profite de numeroase beneficii trebuie să își descarce aplicația Kaufland și o să descopere o lume nouă! Ofertele nu pot să treacă neobservate.

Kaufland România oferă unele dintre cele mai căutate produse în această perioadă la prețuri incredibile. Clienții care se bucură de Kaufland Card trebuie neapărat să profite de oferte. Mesele îmbelșugate de Crăciun pot să fie asigurate fără a scoate prea mulți bani din buzunar!

În cazul în care îți dorești să faci economie, trebuie neapărat să te grăbești la cumpărături. Fleica de porc se găsește la prețul de 14,99 de lei, fiind redusă cu 31% de la 21,99 de lei. Poți să recurgi la numeroase rețete pline de savoare de Crăciun dacă folosești acest produs. Surprizele nu se opresc aici.

Ce produse se găsesc la Kaufland, de fapt

Cârnații de porc și vită proaspeți pot să fie cumpărați pentru 17,99 de lei, în timp ce carnea de vită pentru gătit poate să fie achiziționată pentru 31,99 de lei. Kaufland îi ajută pe toți cei care vor să pună pe masă bucate delicioase de Crăciun pentru a bucura toată familia cu produse incredibile!

De asemenea, rasolul de vită fără os se găsește la prețul de 29,99 de lei. Mulți români o să își încerce talentul în bucătărie în această perioadă. Există multe oferte și pentru clienții care au împlinit vârsta legală.

Toți clienții Kaufland o să se bucure. Produsele sunt uluitoare

Ei pot să cumpere 6 sticle de bere blondă Heineken, de 0,33 l, pentru prețul de 17,89 de lei, de la 23,89 de lei. Reducerea de 25% este aplicată prin Kaufland Card. Mai mult, 6 sticle de 0,335 l de bere blondă Corona pot să fie achiziționate cu 33,99 de lei, după o reducere prin aceeași metodă de 16%.

Clienții Kaufland găsesc și 6 sticle de 0,33 l fiecare de bere blondă Peroni Nastro Azzurro pentru prețul de 16,99 de lei. Între timp, o sticlă de 1 l de Jagermeister lichior plante se găsește la prețul de 58,99, fiind redusă cu 25%. Mulți o să se bucure enorm de produsele de pe rafturile Kaufland!

Ofertele sunt valabile din 15.12.2021 până mâine, 21.12.2021, inclusiv.