Program Kaufland România de Crăciun și Revelion. Când putem face cumpărături

Program Kaufland România de Crăciun și Revelion. Când putem face cumpărături
Ce au anuntat reprezentantii

Românii s-au obișnuit deja cu programul magazinelor care închid mai devreme din cauza pandemiei și au uitat de magazinele non stop, dar care va fi programul supermarketurilor din România de Crăciun și Anul Nou? Fiecare supermarket își poate face propriul program, iar unele pot avea închis mai multe zile, în timp ce altele au un program scurtat în zilele de sărbătoare. Românii vor să își facă cumpărăturile și în hipermarketuri deja se poate observa aglomerație.

Când e deschis Kaufland de sărbători

De la cadouri, bunătăți, până la produse esențiale pentru casă și masa de Crăciun, românii golesc rafturile celor mai importante hipermarketuri, mai ales în preajma sărbătorilor.

Pentru a putea merge la magazin, este important să știi care este programul hipermarketurilor și a supermarketurilor de sărbători.

De exemplu, în ziua de Crăciun, majoritatea magazinelor vor fi închise. Anul trecut, în a doua zi de Crăciun, magazinele de tip supermarket și hipermarket au fost deschise și au avut un program de la ora 8:00 până la orele 21:00, pe 26 decembrie. Anul acesta se va merge pe același program, cel mai probabil.

Pe 27 decembrie, magazinele au program normal, adică între 07:00 și 23:00, conform noilor măsuri în vigoare.

Programul Kaufland de Crăciun

  • 25 decembrie 2021- Prima zi de Crăciun – închis
  • 26 decembrie 2021- A doua zi de Crăciun- deschis . 08:00- 22:00.
  • 27 decembrie 2021- A treia zi de Crăciun- deschis. 07:00- 23:00.
  • Reprezentanții Kaufland vor anunța programul de Revelion ulterior.

În anii precedenți, Kaufland a avut program scurt pe 31 decembrie, adică de la 07:00 la 18:00. Pe 1 ianuarie va fi închis, iar pe 2 ianuarie va fi tot program scurt, adică de la 9:00 la 16:00.