12 oct. 2022 | 13:32

„Sunt prostul României la fotbal!”. Adrian Mititelu vrea să vândă clubul U Craiova 1948 și a anunțat, în direct, care este prețul – VIDEO

Sport
„Sunt prostul României la fotbal!”. Adrian Mititelu vrea să vândă clubul U Craiova 1948 și a anunțat, în direct, care este prețul - VIDEO
Adrian Mititelu a anunțat că se retrage din fotbal și vrea să vândă clubul U Craiova 1948

Adrian Mititelu vrea să renunțe la fotbal. Patronul clubului U Craiova 1948 a anunțat că este gata să vândă gruparea din Bănie, furios că fanii l-au contestat după meciul pierdut cu Chindia Târgoviște. Omul de afaceri a anunțat și care sunt condițiile pentru această tranzacție.

Adrian Mititelu vrea să vândă clubul U Craiova 1948

Scandalul s-a pornit după meciul U Craiova 1948 – Chindia Târgoviște 0-1, din runda cu numărul 13 din SuperLiga. Antrenorul Marius Croitoru și-a dat demisia, iar fanii au acuzat mai mulți jucători din echipă au complotat ca să-l dea afară pe tehnicianul care a câștigat doar un punct în ultimele trei partide. Negru, Iancu și Chițu sunt jucătorii care ar fi pus umărul la îndepărtarea acestuia, iar suporterii sunt convinși că și Adrian Mititelu a avut un rol în acest scenariu.

Patronul echipei s-a enervat și a ținut un discurs de 40 de minute pe pagina de Facebook a clubului. A anunțat că este gata să se retragă din fotbal.

„Eu nu sunt glugă de coceni să-mi spună suporterii mai bine ce se întâmplă în club. (…) Ştiu că sunt prostul României la fotbal, am cheltuit zeci de milioane de euro şi nu am reuşit să fac performanţă.

Eu am vrut să fac multe la acest club, numai că nu am reuşit până acum.

S-ar putea să fie unii mai pricepuţi decât mine şi de aceea vreau să vă spun încă o dată că îmi reafirm dorinţa să cedăm clubul cu zero lei. Îl dau gratis, pe cuvânt de onoare”, a declarat patronul formației din Craiova.

Adrian Mititelu a anunțat care sunt condițiile pentru noul patron

Adrian Mititelu nu vrea bani pentru club, dar pune totuși câteva condiții. Noul patron trebuie să ofere garanții că nu va desființa echipa.

„Nu e cacealma, zero lei costă acest club şi cred că mai sunt şi ceva bani în cont. Să vină suporterii, să găsească un investitor şi eu vă dau cuvântul de onoare că acest club îl cedez cu zero lei.

Numai să fie o garanţie de continuitate, nu să vină unul trimis de Rotaru şi să îl închidă a doua zi. Ce înseamnă garanţie? Să ofere nişte garanţii decente, minim trei ani de acum înainte să continue, nu să vină unul şi să scape CSU de concurenţă în Craiova.

Am şi eu o limită, vă rog să găsiţi pe altcineva să vă îndeplinească dorinţele şi doleanţele. Eu unul am făcut tot ce a depins de mine şi în continuare voi face, pentru că nu abandonez clubul, pentru că e o pasiune de o viaţă”, a mai spus Adrian Mititelu.

U Craiova 1948 se află pe locul 11 în campionat la doar trei puncte de locul de play-off și la șase de pozițiile de retrogradare.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro