Adrian Mititelu vrea să-l „transfere” la Craiova pe Dan Șucu. Propunere în direct pentru acționarul Rapidului: „Sunt cel mai mare mare fan”

Adrian Mititelu vrea să-l „transfere” la Craiova pe Dan Șucu. Propunere în direct pentru acționarul Rapidului: „Sunt cel mai mare mare fan”

Adrian Mititelu vrea să-l aducă la Craiova pe Dan Șucu! Și i-a făcut această propunere în direct, la televiziune. Nu este vorba de o investiție la clubul de fotbal pe care îl patronează, ci de o afacere legată de un teren aflat în proprietatea omului de afaceri din Bănie.

Adrian Mititelu, tratative cu Rapid pentru Samuel Asamoah

Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB pe 1,5 milioane de euro plus 10% dintr-un viitor transfer, iar acum are o altă ofertă pentru un jucător de la FC U Craiova 1948. Rapid a oferit 300.000 de euro pentru mijlocașul Samuel Asamoah, dar patronul formației din Bănie vrea o sumă mult mai mare.

„Rapid îl vrea pe Asamoah. Să dea preţul corect şi îl dau. Vino, domne’, cu 1,5 milioane de euro şi îl dau pe Asamoah”, a declarat Adrian Mititelu la PRO Arena.

Adrian Mititelu, propunere de afaceri pentru Dan Șucu

Dacă prețul pentru Asamoah i-a făcut pe rapidiști să strâmbe din nas, Adrian Mititelu are o ofertă mult mai generoasă pentru Dan Șucu. L-a invitat pe acționarul formației din Giulești să investească la Craiova.

„Eu sunt cel mai mare fan al domnului Șucu. Știu ce potență are. Cu ocazia asta, poate vine la Craiova și îi dau un teren bun. E cel mai bun teren pentru magazinul dumnealui (n.r. râde). Eu mă bucur că a venit, cu cât mai mulți oameni bogați și puternici, cu atât fotbalul crește.

Și drepturile TV. Păi mai vindem noi drepturile TV peste doi ani cu cât vrea domnul Nicoară? S-a terminat, domnule Nicoară, nu mai pupi dumneata”, a declarat Adrian Mititelu la PRO Arena.

Dan Sucu a intrat in lumea fotbalului si pe piata media prin doua investitii recente

Adrian Mititelu și Dan Șucu au discursuri care seamănă foarte tare. Cei doi investitori din fotbal nu sunt de acord ca primăriile să investească în cluburi și au contestat și modalitatea prin care se împart banii din drepturile de televizare. Patronul formației oltene a amenințat că la meciul cu CS Universitatea Craiova nu va permite accesul echipei care transmite partida. S-a răzgândit în ziua confruntării.

Urmăriți Playtech.ro și pe