Șumudică devine Împăratul Turciei. Oferta senzațională, turcii sunt siguri că va accepta

Marius Sumudica ar putea antrena Galatasaray

Șumudică devine Împăratul Turciei. Celebrul antrenor a primit o oferta senzațională, iar turcii sunt siguri că va accepta. Cine l-a ofertat, citiți în articolul de mai jos.

Marius Șumudică, Împărat în Turcia? La ce echipă mare ar putea ajunge antrenor

Marius Șumudică devine împăratul Turciei.  Antrenorul român are motive de bucurie după despărțirea de Gaziantep. Marius Șumudică are șanse mari să continue tot acolo, în campionatul Turciei. Marius Șumudică a declarat de multe ori că ar dori să continue în Europa, mai ales în Turcia, unde spune că s-a integrat perfect.

În contextul în care despărțirea de Gaziantep nu a fost una prea bună, imaginea lui ca antrenor având de suferit, Marius Șumudică se pare că are viitor chiar la una din marile echipe ale competiției turcești.

Marius Șumudică, pe urmele lui Gică Hagi și Mircea Lucescu

Marius Șumudică ar putea da lovitura călcându-le pe urme lui Gică Hagi și Mircea Lucescu, mentorul său. Turcii îl dau pe fostul tehnician de la Gaziantep ca variantă principală la înlocuirea lui Fatih Terim, la Galatasaray, care este denumit și ”Împăratul”. Astfel, înlocuindu-l pe Fatih Terim se poate spune că Marius Șumudică va fi noul ”Împărat” de la Galatasaray.

Fanatik anunță că situația la Cim Bom este una foarte agitată. Fatih Terim se găsește la Galatasaray în situația îm care s-a aflat Marius Șumudică la Gaziantep. Fatih Terim nu se mai înțelege cu conducerea clubului, în timp ce este adulat de fanii Cim Bom.

Fatih Terim, declarații neașteptate

Clubul Galatasaray s-a chinuit în Cupa Turciei, cu Malatya, pe care a eliminat-o după executarea loviturilor de la 11 metri. De asemenea, la finalul partidei, antrenorul care a adus turcilor Cupa UEFA în 2000, cu Gică Hagi și Gică Popescu în echipă, a surprins prin declarațiile sale.

Sunt tot mai obosit și singur. Promit să rămân până la vară, când se termină contractul”, a fost declarația lui Fatih Terim, care arată tensiuniel cumulte între el și președintele clubului, Mustafa Cengiz.

Presa turcă îl dă ca și plecat pe Fatih Terim

Nu va mai rezista la o altă criză, asta e clar. Doar un fir de ață îi mai unește” scriu ziariștii din Istanbul. Iar cel care este luat în cărți pentru înlocuire este chiar Marius Șumudică.

Mustafa Cengiz ar căuta deja soluții pentru a continua fără Fatih Terim, dacă nu chiar acum, atunci de la vară. Astfel, Marius Șumudică este pe listă, chiar pe primul loc. Antrenorul român a arătat că are abilitatea să facă performanță cu jucători mai slab cotați. De asemenea, Marius Șumdică a arătat tuturor că este și un bun tactician, nu doar motivator, după ce a câștigat în fața tuturor cluburilor tari din campionatul turcesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI