19 mart. 2024 | 14:57

Suma uriașă pe care o cere Carmen Harra pentru un weekend de cursuri. E de necrezut

Monden
Suma uriașă pe care o cere Carmen Harra pentru un weekend de cursuri. E de necrezut
Suma uriașă pe care o cere Carmen Harra pentru un weekend de cursuri

Vedeta a făcut un anunț surprinzător, dar primit cu brațele deschise de admiratorii săi. Entuziasmul ar putea să dispară după ce vor afla suma uriașă pe care o cere Carmen Harra pentru un weekend de cursuri. Ce se oferă participanților.

Invitație inedită pentru admiratorii săi

S-a lansat în showbiz în anul 1979, ca parte a formației Trio Express. A părăsit apoi țara natală, în căutarea visului american, pe care se pare că l-a putut transforma în realitate. Astăzi, mulți așteaptă cu interes previziunile sale.

Recent, Carmen Harra a făcut admiratorilor săi o invitație inedită. Ea organizează, la finalul lunii mai a acestui an, un curs de psihologie ce se va desfășura în sistem online, pe durata a trei zile, de vineri până duminică.

„Descoperă știința și puterea din spatele vindecării minții în cadrul cursului intensiv de psihologie DESCOPERĂ PUTEREA MINȚII! Află misterele de la baza gândurilor și acțiunilor!, susținut de Dr. Carmen Harra, psiholog recunoscut la nivel internațional! Înainte de orice, îți poți îmbunătăți viața și totodată ai oportunitatea unică de a-ți transforma pasiunea pentru psihologie într-o carieră de succes, cu ajutorul cursului intensiv online de psihologie, „Gândește pozitiv, trăiește împlinit!””, se precizează pe site-ul evenimentului.

Ce sumă cere Carmen Harra pentru un weekend de cursuri

La finalul celor trei zile, participanții pot primi „un certificat internațională de specialist în psihologie, validând astfel că ai parcurs această călătorie cognitivă către o minte vindecată și mai puternică”.

Entuziasmul celor interesați ar putea să dispară după ce vor afla suma uriașă pe care o cere Carmen Harra pentru un weekend de cursuri. Taxa de participare este de 2.750 de lei, cu posibilitatea achitării în rate. Cei care își achiziționează biletul până pe 15 aprilie 2024 beneficiază de reducere de 500 de lei.

Te-ar putea interesa și: Elena Udrea, eliberată în 2024? Carmen Harra i-a calculat cifra destinului: ”Și dacă o scoate, va intra înapoi!”. Când și-ar recâștiga dulcea libertate? EXCLUSIV

Suma uriașă pe care o cere Carmen Harra pentru un weekend de cursuri. E de necrezut

Ce abilități pot dobândi participanții

Pe site-ul evenimentului, se precizează că acest curs intensiv susținut de Carmen Harra îi ajută pe participanți să afle:

  • Secretele gândirii pozitive și vei învăța tehnici practice pentru a-ți transforma mentalitatea, construind astfel o bază solidă pentru o viață împlinită și pozitivă.
  • Misterele bazei gândurilor și acțiunilor, explorând profunzimile psihologiei comportamentului uman și înțelegând cum să influențezi pozitiv relațiile tale personale și profesionale.
  • Instrumentele esențiale pentru gestionarea anxietății și depresiei, iar Dr. Carmen Harra te va îndruma în procesul de depășire a fricilor și construire a unei forțe interioare remarcabile.
  • Cum să identifici și să înțelegi cele mai răspândite boli mintale, precum și să explorezi tratamentele moderne care contribuie la vindecarea mintală, oferindu-ți astfel cunoștințele necesare pentru a-i sprijini pe cei din jur.
  • Modul în care rutinele zilnice pot rearanja căile neuronale, contribuind la creșterea stării tale mentale și la atingerea unui echilibru psihologic optim.
  • Cum să dobândești o perspectivă profundă asupra psihologiei acțiunilor și comportamentelor umane, oferindu-ți astfel posibilitatea de a-ți îmbunătăți relațiile personale și profesionale și de a transforma fundamental calitatea vieții tale.

Te-ar putea interesa și: Ce va face Carmen Iohannis, după ce soțul ei nu va mai fi președinte. Carmen Harra i-a calculat cifra destinului: „O viață discretă, posibil peste hotare” EXCLUSIV

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
A murit un celebru actor din Game of Thrones. Nu s-a mai putut face nimic
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic: O nenorocire foarte mare
Capital.ro
Supermarketul din România care îţi dă 1 leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro