Suma impresionantă pe care a câștigat-o Vulpița, după 6 luni în care a apărut aproape zilnic la Acces Direct. Incredibil câți bani a făcut și din muzică

Suma impresionantă pe care a câștigat-o Vulpița, după 6 luni în care a apărut aproape zilnic la Acces Direct. Incredibil câți bani a făcut și din muzică
Incredibil câți bani a făcut Vulpița de când apare la TV

Mai bine de șase luni, telenovela „Vulpița și Viorel“ a ținut cu sufletul la gură publicul emisiunii „Acces Direct“. Astfel, nu este de mirare faptul că Antena 1 a fost lider de audiență zile la rând, după cum chiar Mirela Vaida a ținut să informeze pe toată lumea. De la prima sa apariție televizată, Veronica Stegaru, poreclită „Vulpița“, a devenit o adevărată vedetă, descoperindu-și de ceva vreme și „talentul“ de cântăreață. Te-ai întrebat vreodată câți bani primește aceasta ca să se facă de râs în cadrul emisiunii? Dacă da, noi îți vom satisface curiozitatea.

Câţi bani primeşte Vulpiţa ca să apară la Acces Direct

După ce timp de șase luni a fost prezentă aproape zilnic la „Acces Direct“ și a apărut în videoclipuri muzicale alături de Axinte și Raffaello, se poate spune că Vulpița s-a aranjat financiar. Venirea la Capitală a fost de bun augur pentru partenera lui Viorel Stegaru, care a reușit să strângă o mică avere într-un timp destul de scurt. Pare-se că a venit momentul în care Vulpița a uitat de sărăcia lucie din Blăgești, iar acum țintește tot mai sus.

Cuplul din Blăgești ar câștiga, potrivit cancan.ro, suma de 2000 de euro pe lună pentru a fi prezenți pe canapelele „Acces Direct“. Mai mult, melodiile de pe Youtube le-au adus alți 2000 de euro pentru fiecare milion de vizualizări. Așa se face că, la un calcul simplu, aflăm că soților Stegaru le-au intrat în buzunare câteva zeci de mii de euro. Momentan, nu se știe dacă aceștia au acces complet la toată suma ori sunt ajutați de echipa emisiunii de la Antena 1 să își gestioneze banii.

Soția lui Viorel are probleme de sănătate?

Nici bine nu s-a reîntors pe platou, că l-a și părăsit. Vulpița a ieșit pentru scurt timp din peisaj din cauza unor probleme de sănătate. Așa se face că Viorel a rămas, din nou, singur în atenția telespectatorilor de la „Acces Direct“.

Bărbatul a venit ieri în emisiune și a anunțat că partenera sa, care a decis recent că totuși îl iubește și că nu poate pleca de lângă el, are ceva probleme cu stomacul și că s-a simțit destul rău.

„Azi e mai binișor. O salut și eu pe ea și îi doresc însănătoșire grabnică“, i-a transmis Viorel Vulpiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI