Suma colosală plătită pentru banderola lui Cristiano Ronaldo. Cât a ajuns să valoreze, de fapt

Suma colosală plătită pentru banderola lui Cristiano Ronaldo. Cât a ajuns să valoreze, de fapt
Suma plătită pentru banderola lui Cristiano Ronaldo.

Potrivit Le Figaro, banderola de căpitan pe care Cristiano Ronaldo a aruncat-o pe gazon la finalul meciuli Serbia-Portugalia, din preliminariile Cupei Mondiale, a fost vândută la licitație cu suma de 64.000 de euro, iar banii vor fi folosiți pentru un copil bolnav.

Suma colosală plătită pentru banderola lui Cristiano Ronaldo

De menționat este că banderola a fost cumpărată de un cumpărător anonim. Astfel, obiectul, care a fost luat de pe gazon de un pompier a fost scos la licitaţie pe site-ul limundo.com, iar licitaţia s-a încheiat azi. Banii se vor folosi ca să se acopere o parte din costurile tratamentului pentru un bebeluș de șase luni pe nume Gavrilo Djurdjevic, care suferă de amiotrofie spinală, o boală rară în cazul căreia, fără tratament, mușchii slăbesc progresiv și se poate ajunge la paralizie sau chiar la deces înainte de vârsta de 2 ani. Costurile acestui tratament sunt estimate la peste 2 milioane de euro.

Amintim că sâmbătă, căpitanul naţionalei Portugaliei, Cristiano Ronado, a plecat nervos  de pe teren la finalul meciului Serbia – Portugalia, scor 2-2, meci în care la care în minutele de prelungire nu i-a fost validat un gol, cu toate că mingea a depăşit linia porţii. Cristiano Ronaldo a gesticulat şi şi-a aruncat banderola în momentul în care a ieşit de pe teren.

Arbitrul i-a cerut iertare lui Cristiano Ronaldo

Fotbalistul a reclamat decizia arbitrului și și-a aruncat furios banderola în momentul în care a ieșit de pe teren. La finele partidei, arbitrul Danny Makkelie și-a cerut scuze față de fotbalist.

“Arbitrul şi-a cerut iertare la vestiare. Pe teren îmi spusese că va vedea imaginile şi că dacă s-a înşelat va veni să-şi ceară scuze. Şi a fost cazul. Arbitrii sunt oameni şi pot greşi, dar de aceea există VAR şi tehnologia la linia porţii, pentru a se evita asta”, a declarat Fernando Santos. De subliniat faptul că la aceste preliminarii nu se folosesc VAR și goal line tehnology.

Cristiano Ronaldo a spus că este un privilegiu pentru el să fie căpitanul naționalei Portugaliei.

„Să fiu căpitanul Portugaliei este un adevărat privilegiu în viața mea. Mereu am dat și mereu voi da totul pentru țara mea, asta nu se va schimba niciodată. Sunt vremuri grele, mai ales atunci când întreaga țară este afectată. Acum trebuie să ridicăm privirea din pământ și să ne îndreptăm spre următoarea provocarea. Luptă, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram. De precizat este că Portugalia ocupă locul secund în Grupa A după egalul de la Belgrad, cu patru puncte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI