Horoscop 2022. Zodiile care vor fi înșelate la greu de parteneri

Horoscop 2022. Zodiile care vor fi înșelate la greu de parteneri

Anul 2022 vine cu schimbări majore pentru anumiți nativi. Există 3 zodii care vor fi înșelate la greu de parteneri. Astrologii susțin că totul se datorează mutării lui Jupiter în Peşti, alături de Venus, Marte şi Neptun.

Zodiile care vor fi înșelate la greu de parteneri

Planeta Marte se va afla în mişcare retrogradă, ceea ce va avea un impact negativ asupra unora dintre nativi.

Luna aprilie 2022 va favoriza anumite relații amoroase, dar și aventurile amoroase. Pentru nativii născuți în Scorpion este posibil ca anul viitor să fie unul dificil pe plan amoros. Deși sunt implicați într-o relație veche, aceștia vor fi tentați pre finalul primăverii 2022 sau al verii viitoare să aibă aventuri. Mulți nativi vor cădea pradă mâniei, agresivităţii şi resentimentelor, însă majoritatea își vor înșela partenerii.

Berbecii sunt mai indiferenți la început de an

Berbecii vor avea un 2022 plin de provocări. Pe plan sentimental, nativii Berbeci vor întâmpina probleme cauzate de o aparentă răceală din partea lor. Aceștia se vor concentra mai mult pe treburile de la locul de muncă și vor uita să mai acorde atenție persoanei iubite, drept urmare, este posibil să fie înșelați.

Dacă vor fi înșelați, nativii din Berbec trebuie să fie înțelepți și să încerce să nu se răzbune. Durerea va trece în timp pentru acești nativi și își vor găsi alți parteneri.

Fecioarele trebuie să se pregătească pentru surprize neplăcute din partea partenerilor

Anul 2022 va începe minunat pentru Fecioare, însă lucrurile se schimbă destul de rău spre toamnă. Nativii din Fecioară vor avea tentația de a încălca încrederea persoanei iubite. 2022 va fi un an bun, dar trebuie să te pregăteşti şi pentru ce poate fi mai rău, doar pentru a nu fi luat prin surprindere.

Fecioarele sunt persoane organizate, în general, dar schimbările uriaşe şi surprizele neplăcute pe care le vor avea le va pune răbdarea la încercare.

Balanțele, indiferente la trădări

Balanțele privesc cu teamă spre anul care vine, mai ales că presimt că va fi unul dificil. Este mai mult ca probabil ca Balanțele să fie înșelate, însă nu din vina lor. Cu toate acestea, trădarea nu îi va afecta foarte mult pe nativii Balanță, așa că își vor reveni rapid. Persoanele din Balanță au tendința să se închidă în ele și să arate că sunt fericite. Ele ar trebui să-și arate mai multe sentimentele.