Suferința nebănuită a Mariei Constantin. Puțini știu ce mare durere ascunde

Suferința nebănuită a Mariei Constantin. Puțini știu ce mare durere ascunde
Suferința neștiută a Mariei Constantin. Prin ce trece artista?

Care este drama pe care o trăiește Maria Constantin? Foarte puțini oameni știu ce ascunde cântăreața de muzică populară în sufletul său. Ce se întâmplă cu aceasta? Solista a mărturisit totul la un post de televiziune.

Drama neștiută a Mariei Constantin

Maria Constantin a devenit cunoscută odată cu scandalul în care era implicat și fostul soț, ulterior notorietatea și-a câștigat-o la brațul lui Marcel Toader. Aceasta a divorțat cu mare scandal de regretatul impresar, ulterior a decis să-și vadă de viață într-un mod mult mai discret.

Cu toate că este o vedetă veselă și mereu dispusă să-i facă pe ceilalți să se simtă bine, zâmbetul ei ascunde foarte bine o durere imensă. Blondina nu a ezitat și și-a pus sufletul pe tavă chiar la un post de televiziune.

Cântăreața a mărturisit că are un sigur regret imens în această viață pe care a încercat până acum să-l țină pentru ea. Deși poate nu pare că a trecut prin multe, viața i-a oferit câteva cumpene consistente.

Cea din urmă a afirmat că plecarea tatălui său din viața ei a fost un eveniment care a afectat-o enorm și consideră că niciodată nu va putea trece peste această pierdere. Vedeta a subliniat că a avut o relație extrem de frumoasă și apropiată cu părintele său, iar decesul a marcat-o.

‘Eu nu am reușit niciodată sa plâng și sa ma descarc’

Amintim că tatăl solistei a făcut infarct în luna decembrie a lui 2015, iar durerea încă persistă în sufletul Mariei. Mai mult decât atât, timpul nu a reușit să vindece nimic pentru că artista a dezvăluit că durerea a devenit cu atât mai mare pentru că nu s-a putut exterioriza.

„De câte ori ma gândesc la tatăl meu îmi vine sa-l sun. Eu nu am reușit niciodată sa plâng și sa ma descarc după pierderea tatălui meu. Eram mult mai apropiata de tata decât de mama. Eu nu am apucat sa ma exteriorizez și de câte ori ma gândesc la el este foarte dureros”
Maria Constantin (Sursa: Antena Stars)

  • Vedeta a fost dezamăgită de prieteni

Solista a mai povestit cum în trecut a fost foarte dezamăgită de prieteni și a fost astfel nevoită să trieze grupurile pe care le frecventa.

”Mi-am triat prietenii, din toți ăia pe care îi credeam eu că eram erau doar cunoștințe, au rămas doar trei din foarte mulți care credeam că sunt. Din momentele alea grele am înțeles foarte multe lucruri și m-au ajutat să mă maturizez să nu mai am încredere așa în toată lumea”
Maria Constantin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI