SUA, avertisment de ultimă oră cu privire la planurile diabolice ale Rusiei împotriva Occidentului. Cum ar urma să păcălească Ucraina

SUA, avertisment de ultimă oră cu privire la planurile diabolice ale Rusiei împotriva Occidentului. Cum ar urma să păcălească Ucraina
Vladimir Putin și Antony Blinken Sursă foto: CNN

Apar informații care zdruncină și mai tare liniștea Occidentului, astfel că, secretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, a transmis un avertisment care vizează planurile Rusiei cu Ucraina, în scopul de a-și atinge interesele privind regruparea și întărirea armatei, lucru care i-ar putea asigura pe viitor noi victorii împotriva țării invadate, dar și a întregii lumi.

SUA trage un semnal de alarmă privind posibila dorință de pace a lui Putin cu Ucraina

Secretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, a lansat un nou avertisment referitor la faptul că Rusia este capabilă de orice, din dorința de a găsi o falsă ieșire din războiul din Ucraina, astfel că semnele sale împăciuitoare ar putea genera doar o pace temporară care ar permite trupelor ruse să se regrupeze și să atace din nou Ucraina, potrivit CNN.

Acesta a transmis, luni seară, în cadrul unui eveniment organizat de Wall Street Journal, un mesaj prin care subliniază faptul că Rusia nu dorește decât puțină liniște pe frontul de luptă, ca mai apoi să revină cu forțe proaspete pentru a continua războiul într-o manieră și mai agresivă, până la atingerea obiectivului final.

„Unul dintre lucrurile pe care vi le puteți imagina este că rușii încearcă să găsească o rampă de ieșire, care ar fi o falsă rampă de ieșire, adică: să avem o încetare a focului, să înghețăm lucrurile pe loc, să obținem un conflict înghețat, să nu negociem niciodată cu privire la teritoriul pe care l-au cucerit și pe care continuă să îl dețină.

Odihnă, refacere, regrupare și din nou atacuri”, a declarat Antony Blinken, în cadrul evenimentului menționat anterior.

În ce situații își va pune în aplicare planul malefic

Potrivit oficialului american, Rusia va încerca acestă falsă „pace” cu Ucraina și Occidentul în situația în care nu va reuși în timp util „să determine poporul ucrainean să se predea”. Acest lucru ar putea surveni în orice moment, având în vederea rezistența de care Ucraina a dat dovadă de nouă luni încoace, în timp ce armata Rusiei se slăbește de la o zi la alta.

„Acest lucru se va termina și se va termina aproape sigur cu diplomație, cu o negociere. Dar ceea ce cred că trebuie sa urmărim este o pace dreaptă și durabilă. Nu o pace falsă”, a adăugat Antony Blinken, încurajând Occidentul să susțină în continuare Ucraina.

Antony Blinken a descris în continuare capacitățile slabe ale armatei ruse, care dovedește de fiecare dată o pregătire precară, nedemnă pentru a învinge în acest război.

„ Doar aproximativ o treime din cei 300.000 de ruși chemați în serviciul militar activ au fost mobilizați pe deplin. Au forțe care sunt abia antrenate, slab echipate, neechipate pentru iarnă, care sunt aruncate în acest amestec – și este teribil. Nu sunt, în general, unități deosebit de eficiente”, a subliniat oficialul american

 

Urmăriți Playtech.ro și pe