Stupoare în cazul șoferiței care a ucis 2 fete în cartierul Andronache: ”Când ai bani și relații”

Stupoare în cazul șoferiței care a ucis 2 fete în cartierul Andronache: ”Când ai bani și relații”
Drama din catierul Andronache

În luna februarie a acestui an, în cartierul Andronache, un accident tragic avea să ia viața a două tinere. O fetiță de șase ani, și alta de 21 de ani erau lovite de o femeie de 54 de ani. Imediat după accident femeia era reținută pentru 24 de ore.

Drama din catierul Andronache

Pe 29 februarie în cartierul Andronache din București, o fetiță de șase ani, și alta de 21 de ani aveau partede un sfârșit traagic, după ce erau lovite în plin de o femeie aflată la volanul unei mașini. Cele două aveau să moară imediat după impact, iar femeia era reținută pentru 24 de ore.

În urma analizelor se afla că, de fapt, femeia avea o alcolemie de 1,25g/l alcool pur în sânge. Polițiștii decideau deschiderea unui dosar penal pentru omor din culpă. Declarațiile femeii erau contradictorii, aceasta spunând că ar fi încurcat pedala de accelerație cu cea de frână Polițiștii și procurorii de caz stabileau, ulterior, care au fost cauzele reale ale dramei din Andronache.

„ (…) a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr. 176, unde a accidentat mortal o persoană vătămată în vârstă de 6 ani şi o persoană vătămată în vârstă de 20 de ani, acestea din urmă aflându-se aşezate pe bordură, a rupt stâlpul de beton de susținere a iluminatului public şi s-a oprit în gard”, potrivit Parchetului.

Judecătoria Sectorului 2 dă o decizie halucinantă

De la momentul accidentului au trecut deja 6 luni, iar ancheta și procesul intentat femeii de 54 de ani stagnează. Familia celor două fete decedate acuză autoritățile de tergiversare a anchetei. Sora fetei de 21 de ani, este convinsă că cineva trage de timp și că nu se dorește să se dea o decizie în cazul accidentului din cartierul Andronache.

„Am impresia că cineva trage de timp și nu vrea să fie judecat. Dar ai omorât, trebuie să plătești. Indiferent că ai vrut sau nu ai vrut, trebuie să ajungi exact acolo unde îți este locul să plătești.

Pentru ce să se mai refacă? Am putea să refacem și noi, de fiecare dată, fiecare probă. Dacă ai bani și ai relații, poți omorî pe cine vrei, să faci ce vrei în țara asta, nu esti judecat, nu se întâmplă nimic.”, declară sora fetei de 21 de ani.

Afirmațiile fetei vin după ce magistrații de pe lângă Judecătoria Sector 2 au dat o decizie halucinantî în cazul accidentului din Andronache. Conform surselor, decizia a fost de respingere a rechizioriului făcut de procurori și refacerea anchetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI