Rezultat INML: Oasele găsite la casa lui Gheorghe Dincă, 100% umane

Rezultat INML: Oasele găsite la casa lui Gheorghe Dincă, 100% umane
Rezultat INML: Oasele găsite la casa lui Gheorghe Dincă, 100% umane

Ancheta continuă! Oamenii legii primesc noi piste, în telefonul criminalului din Caracal au fost găsite numerele unor polițiști și interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele găsite în casa lui Dincă au sosit.

Rezultat INML: Oasele găsite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dincă, 100% umane

Vineri, oamenii legii au găsit în casa criminalului din Caracal haine arse într-un butoi, oase, bijuterii ale ultimei sale presupuse victime, Alexandra Măceșanu, și 5 pungi de carne în congelator. Oasele ridicate de anchetatori au fost trimise pentru expertizare la Institutul Național de Medicină Legală(INML).

Despre carne s-a stabilit rapid că nu este vorba despre una de natură umană, iar astăzi au sosit și rezultatele de la INML privind oasele ridicate de anchetatori de la casa lui Dincă. Surse din cadrul INML au precizat pentru, Mediafax.ro, că în urma testelor genetice ale fragmentelor osoase găsite la fața locului, rămășițele sunt 100% umane. Specialiștii nu se pot pronunța în privința sexului căruia aparțin, căci analiza antropologică durează.

Rezultat INML: Oasele găsite la casa lui Gheorghe Dincă, 100% umane
Dincă se află la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru analize medicale complete

De menționat este că procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat, miercuri, în fața jurnaliștilor, că instituția nu are la această oră rezultatele preliminare referitoare la fragmentele osoase ridicate de la casa presupusului criminal, așa că informațiile apărute în spațiul public nu sunt confirmate încă.

Specialist criminolog: oasele găsite nu îi aparțin Alexandrei

Dan Antonescu, specialist criminolog, a menționat că oasele găsite în casa lui Dincă nu îi aparțin Alexandrei. Antonescu a notat că s-a demonstrat deja că în acel butoi nu erau condiții pentru incinerarea unui cadavru. Specialistul subliniază și că va fi dificil de aflat proveniența oaselor ridicate de anchetatori, din cauza vechimii lor. „Autorul minte și încearcă să conducă spre direcții greșite ancheta. Este posibil ca aceste oase să aparțină unei alte fete.

Sau varianta ideală, să nu uităm că omul acesta a avut comenzi de reparat, de construit cavouri, locuri de veci în cimitir și este cunoscut că mai ales faptul că studenții de la medicnă cumpără pe câțiva lei oseminte pe care să le folosească la documentarea în facultate.(…)Individul acesta trebuie să spună adevărul. I-a plimbat pe niște coclauri, el cunoaște toate aceste locuri. Nu poate invoca că nu își amintește. Este un mincinos”, a precizat criminologul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI