Smiley și Gina Pistol, la Untold. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți. Nu se mai ascund

Smiley și Gina Pistol, la Untold. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți. Nu se mai ascund
Smiley și Gina Pistol au fost surprinși iar împreună

Smiley și Gina Pistol par să nu se mai ascundă. Pentru mulți, relația lor este tot mai evidentă, dar încep să nu mai fie deloc deranjați de ce spune lumea. Amândoi au fost surprinși împreună la Untold, festivalul care se desfășoară zilele acestea la Cluj. Să fie o coincidență? Totuși, oriunde ar fi Smiley, este și Gina Pistol și se vorbește de mult timp că ar avea o relație amoroasă secretă. Dacă nu, cu siguranță există o prietenie foarte strânsă.

Dar e puțin probabil, având în vedere că amândoi sunt burlaci și se feresc de fiecare dată să vorbească deschis despre partea sentimentală. Pe Smiley (36 de ani) poți să-l întrebi orice: de cariera muzicală, de investițiile pe care le face, de proiecte, chiar și de viitoarele piese la care se gândește. Despre toate îți va spune cu plăcere, ore în șir. Când vine vorba de partea sentimentală, devine serios și încearcă să scape cât mai repede de explicații.

Este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai momentului, foarte prolific din punct de vedere muzical, destul de scump când vine vorba de concerte și a fost unul dintre muzicienii care au urcat anul acesta pe scena de la Untold. Prin urmare, Gina Pistol (37 de ani) a fost și ea prezentă la festival ca să-și susțină…iubitul? Sau amicul?

Smiley și Gina Pistol, nedespărțiți

Smiley și Gina Pistol, la Untold. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți. Nu se mai ascund
Smiley și Gina Pistol la Untold

Până decidem care este relația dintre ei, uită-te la imaginea care i-a surprins pe amândoi. Evident, nu ei au făcut fotografia, ci DJ-ul Ramon Cortiză, bun prieten cu cele două vedete. Că le-o fi convenit sau nu faptul că acum i-a văzut toată România împreună și la Untold, asta nu mai știm, dar este cert că n-au putut să-l oprească pe Ramon să imortalizeze un moment frumos.

Chiar dacă nici unul, nici altul nu publică imagini în care apar împreună și nu-și dau nici măcar Like la poze, tot se dau de gol. De exemplu, în clipurile pe care Smiley le mai pune pe Facebook, Gina poate fi auzită în fundal cum se amuză pe seama lui. De asemenea, imaginea ei se reflectă și în ochelarii de soare ai artistului, într-o imagine pusă pe rețeaua socială din vacanța în Portugalia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI