Strada către nicăieri, simbolul nemuritor al profesionalismului românesc: cum s-a oprit în câmp

Strada către nicăieri, simbolul nemuritor al profesionalismului românesc: cum s-a oprit în câmp

Într-un oraș din România, unui primar i s-a părut o idee foarte bună să asfalteze o stradă care duce în mijlocul unui câmp. Lucrarea a costat o avere, iar motivul pentru care s-a oprit în mijlocul la nicăieri e halucinant.

Primăria din Piatra Neamț a asfaltat o stradă care se termină în câmp. Lucrarea a costat 90 000 de euro, iar primarul susține că a făcut tot ce a putut de banii pe care i-a avut la dispoziție. „Suntem într-o primă etapă în acest an, în care am asfaltat de câți bani am avut. E un proiect mai amplu”, a declarat Dragoș Chitic la Digi 24.

Dacă o vezi în realitate, lucrarea pare o glumă proastă, o iluzie optică pe care trăiești cu impresia că o vezi din unghiul greșit. Din păcate pentru români, strada este una cât se poate de autentică, se încheie cu o trecere de pietoni și un semn de Stop. Dacă ar fi dus undeva, ai fi putut spune că este pregătită pentru preluarea traficului.

Strada către nicăieri a fost terminată de câteva luni, dar primarul încearcă să ofere asigurări legate de faptul că face parte dintr-un proiect mai amplu. „E un cartier în dezvoltare. Planul Primăriei este de a asfalta toate străzile din Piatra Neamț. Acolo este un proiect mai amplu de a asfalta toate străzile din acel cartier și se realizează în etape. Suntem într-o primă etapă în acest an, în care am asfaltat de câți bani am avut. E un proiect mai amplu, care urmează să fie continuat anii următori. Constructorul va pune în practică exact proiectul care l-a primit. Deci strada nu se termina acolo.  Va fi continuată anul viitor, pe bugetul anului viitor și cu resursele lor din cartier. E un cartier de case acolo. Sunt numeroase autorizații de construcții. Cartierul s-a dezvoltat în ultimii ani”, a declarat Dragoș Chitic, primarul din Piatra Neamț.

strada camps

Urmăriți Playtech.ro și pe