Lidia Buble, momente neplăcute pe stradă: „Eşti o năsoasă. Ce urâtă eşti”. Ce s-a întâmplat

Lidia Buble, momente neplăcute pe stradă: „Eşti o năsoasă. Ce urâtă eşti”. Ce s-a întâmplat
Lidia Buble, momente neplăcute pe stradă

Lidia Buble a vorbit recent despre momentele mai puțin plăcute din viața ei. Artista a mărturisit că s-a luptat cu depresia și a povestit despre un episod care s-a întâmplat pe stradă, în văzul tuturor. O persoană s-a apropiat de ea și i-a spus că este „năsoasă” și „urâtă.”

Lidia Buble, momente neplăcute pe stradă

Lidia Buble s-a luptat mult timp cu depresia, o afecțiune cu care se confruntă din ce în ce mai mulți oameni. Artista a acceptat să vorbească despre acest subiect sensibil și a mărturisit că la începutul carierei a trăit momente dramatice. De mai multe ori a petrecut clipe în fața oglinzii, întrebându-se dacă arată chiar atât de rău cum i-au spus unii.

„Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas.

La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă „Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie?” Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez”, a declarat Lidia Buble pentru kfetele.ro

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI