Știrista PRO TV e însărcinată. Vedeta a făcut marele anunț: ”Am gemeni”

Știrista PRO TV e  însărcinată. Vedeta a făcut marele anunț: ”Am gemeni”
Avocatul Adrian Cuculis, un tătic fericit

Celebrul avocat Adrian Cuculis se poate numi un om fericit. Iubita acestuia, o prezentatoare tv, celebră, a anunțat pe rețelele de socializare că este gravidă. Ramona Păuleanu se poare că i-ar fi luat-o înainte iubitului ei, postând prima vestea cea mare.

Ramona Păuleanu gravidă cu gemeni

Este o prezență încântătoare și aproape permanentă pe micul ecran. Știrtista Ramona Păuleanu trece prin momente de fericire, ca orice viitoare mămică, de altfel. Luată de val Ramona Păuleanu a decis să fie prima care dă vestea, înainte iubiutului ei.

Astfel că a postat pe rețelele de socializare vestea cea mare. De altfel, într-un fel, a fost și nevoită să facă anunțul, având în vedere că nu mai putea să ascundă sarcina. Inițial sarcina vedeti fusese dezvăluită de o prietenă de-a Ramonei, după cum recunoaște chiar vedeta pe Instagram:

”Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu, iar burta oricum nu se mai poate ascunde. Vă anunţ şi eu că sunt „puţin” însărcinată şi foarte mult emoționată.

Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasa vederii, dar o s-o arăt şi-n toată splendoarea ei. Şi pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni. Să dea Dumnezeu să fie bine, ca multe griji îmi fac, şi aşa să vă fie tuturor.”, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Avocatul Adrian Cuculis, un tătic fericit

Anunțul știristei PRO TV a generat un val de reacții de bucurie, din partea fanilor ei. Cel mai amuzant moment a fost cel al partenerului de viață. Adrian Cuculis, celebrul avocat.

Într-o postare, pe Facebook, avocatul apare într-o ipsotază ce ne duce cu gândul la filmul cu Arnold Schwarzenegger, ”Gravidul”. Avocatul având sub robă ceva ce părea a fi o burtică, a comentat vestea dată de Ramona Păuleanu, scriind:

”După cum bine se cunoaşte, atunci când o familie aşteaptă copii, nu este însărcinată doar femeia ba chiar câteodată, pare a fi mai însărcinat, bărbatul (cu griji, evident). „Dragă Ramona, să ştii că şi EU, am gemeni, nu doar tu”.

Nu m-am priceput mai bine să fac anunţul ăsta, este pentru prima dată când, „rămân însărcinat”, (a se vedea Junior (1994 film) cu Arnold Schwarzenegger). Aşa că sunt prea multe de spus mai ales când aştept şi gemeni şi cel mai bine vedeţi din poză, tot ceea ce este de văzut P.S – Roba este a maică-mii şi ar fi fost foarte fericită să afle vestea asta, însă ştiu sigur că deja o ştie.”, scria iubitul știristei Ramona Păuleanu pe facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI