EXCLUSIV Cauza incendiului de la Piatra-Neamț nu va fi aflată înainte de Paște. Dezvăluiri noi și șocante

EXCLUSIV Cauza incendiului de la Piatra-Neamț nu va fi aflată înainte de Paște. Dezvăluiri noi și șocante
Noi dezvaluiri in cazul incendiului de la Piatra-Neamt

Cauza incendiului, izbucnit pe 15 noiembrie 2020 în cadrul Secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra- Neamț, și soldat cu decesul a zece bolnavi, nu va fi aflată înainte de Paşti. Aceasta e concluzia avocatului Adrian Călin Cuculiş, care reprezintă interesele a două familii care şi-au pierdut rude în acea tragedie: “Va fi o muncă foarte grea de făcut acolo, fiindcă mă tem că nu există documente care să ateste ce firme au făcut lucrările de reparaţie, fie la infrastructura electric a secţiei, fie la altceva”, a declarat, pentru Playtech, avocatul Adrian Călin Cuculiş, nimeni altul decât logodnicul vedetei PRO TV Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii ”Meteo”.

Cauza incendiului de la Piatra-Neamț nu va fi aflată înainte de Paște

Avocatul Adrian Călin Cuculiş ne-a mai declarat, pentru Playtech:

”Spre exemplu, mi s-a spus că nu se ştie cu exactitate nici ce firmă a pus termopane în acel spital. Ca atare, foarte probabil că procurorii vor trebui să ceară o sumedie de hârtii şi să efectueze ample investigaţii, după modelul celor cu iz economic, în care trebuie să afli tot felul de vinovaţi bine ascunşi. Fiindcă, în acest caz, vinovaţii nu sunt doar în spatele firmelor care au efectuat reparaţii, dar şi la nivelul conducerii spitalului, care a permis ca acele firme să se învârtă prin spital şi să facă o treabă de mântuială, după cum se vede”.

”Va fi, cu siguranţă, un proces foarte lung, iar abia în primăvară putem spera la formularea unei prezumtive cauze a producerii incendiului”

Avocatul Adrian Călin Cuculiş a mai adăugat, pentru Playtech:

”Personal, în urma discuţiilor purtate recent cu diverşi procurori, şi de caz şi de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în legătură cu dosarul incendiului de la Spitalul din Piatra Neamţ, deschis cu privire la fapte de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, am tras concluzia că vom afla multe minuni. Numai că toate astea s-au tradus în vieţi omeneşti pierdute. Şi, după cum se ştie, povestea de la Piatra-Neamţ s-a repetat, nu ştim încă de ce şi în condiţii, dar ea s-a repetat şi la Bucureşti. Va fi, cu siguranţă, un proces foarte lung, iar abia în primăvară putem spera la formularea unei prezumtive cauze a producerii incendiului. În aceste condiţii,  anul acesta va fi doar primul dintr-un lung şir de ani în care ne vom judeca, pare-se”.

Zece persoane au murit în urma incendiului izbucnit pe 15 noiembrie 2020, în cadrul Secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

Zece persoane au murit în urma incendiului izbucnit pe 15 noiembrie 2020, în cadrul Secției ATI, a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Toți pacienții fuseseră internați după ce au fost diagnosticați cu COVID-19. În cele două saloane se aflau 16 pacienţi. Medicul de gardă, Cătălin Denciu, care a încercat să-și salveze pacienții intubați și care a suferit arsuri pe 80% din corp, a fost ulterior transportat cu avionul la Spitalul Militar “Regina Astride”, din Bruxelles. O asistentă, care a suferit şi ea arsuri de gradul 1, a fost tratată chiar la spitalul din Piatra-Neamț.

Adrian Călin Cuculiş, avocatul care se ocupă de acest caz, este logodnicul Ramonei Păuleanu, vedetă PRO TV

Avocatul Adrian Călin Cuculiş este logodnicul vedetei Ramona Păuleanu, de la PRO TV, care tocmai a anunţat că vor avea gemeni.

“Dacă Ramona a făcut prima anunţul, atunci să vă spun şi eu că vom avea, cam peste trei luni, un băiat şi o fată. Şi că mă simt la fel de însărcinat ca şi Ramona şi de fericit!”, a adăugat, tot în exclusivitate pentru Playtech, viitorul tătic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI