Steven Gerrard s-a răzgândit. Ce se întâmplă cu Ianis Hagi

Ianis Hagi este anunțat titular pentru Rangers în partida cu St. Mirren de duminică

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers în această vară, iar fanii scoțieni l-au primit ca pe o mare vedetă. Românul a confirmat așteptările în partidele amicale, în care a fost foarte activ și eficient. În special în partida câștigată în fața celor de la Lyon, echipă calificată în sferturile de finală din Champions League. Doar că la primul meci oficial, pe terenul lui Aberdeen, Ianis a avut o evoluție ștearsă. Rangers s-a impus cu 1-0 în cele din urmă, dar românul era singurul jucător pe care Gerrard l-a scos de pe teren în acea peridă.

Steven Gerrard a decis! Ianis Hagi revine ca titular la Glasgow Rangers

Iar Steven Gerrard a continuat să testeze echipa fără Ianis. În meciul contra lui Bayer Leverkusen, din Europa League, Hagi jr. a fost lăsat pe banca de rezerve. Dar jocul lui Rangers nu a arătat deloc bine în Germania. Formația lui Gerrard a fost previzibilă pe faza ofensivă și nu a pus deloc în pericol defensiva adversă. Decarul echipei naționale a intrat pe teren în minutul 60, în locul lui Brandon Barker.

Nici Ianis nu a putut schimba scorul, 1-0 pentru Leverkusen, care s-a impus cu 4-1 la general. Dar românul a fost destul de activ, a reușit câteva recuperări în jumătatea adversă și a fost prezent la combinații. A fost suficient cât pentru a-i schimb părerea lui Gerrard. Astfel, Ianis Hagi este așteptat să revină în primul 11 al protestanților pentru partida de duminică. Rangers o înfruntă pe St. Mirren pe propriul teren, de la ora 17:00.

Conform jurnaliștilor de la Rangers News, Ianis îi va lua locul lui Brandon Barker, cel pe care l-a schimbat și în Germania. Steven Davis ar urma să fie trimis în linia de mijloc, iar Ianis va juca alături de Kent și Morelos în atac. În prima etapă din Scoția, St. Mirren a trecut de Livingston, scor 1-0.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI