Ianis Hagi a primit elogii din Franța. Ce au remarcat jurnaliștii

Iahis Hagi i-a impresionat pe jurnaliștii din Franța

Ianis Hagi i-a impresionat pe jurnaliștii francezi, care l-au urmărit cu atenție de când a fost transferat în Scoția. Fiul lui Gică Hagi a fost trecut pe o listă cu cinci jucători de urmărit din campionatul Scoției, de către francezii de la Urban Fusions.

Iahis Hagi i-a impresionat pe jurnaliștii din Franța

Jurnaliștii francezi notează că Ianis Hagi a transformat total fața lui Rangers de la transferului și că este capabil în orice moment să producă pericol la poarta adversă, fiind decisiv.

„Încă de când a ajuns la această echipă, din luna ianuarie, a revitalizat-o. Cu un efort fizic uriaș și cu calități foarte bune de a trage la poartă, Hagi este capabil să marcheze oricând, dar își pune și colegii în valoare.

Iahis Hagi i-a impresionat pe jurnaliștii din Franța
Iahis Hagi i-a impresionat pe jurnaliștii din Franța

”Abia așteptăm să vedem ce poate oferi în continuare”

Sunt multe așteptări pe Ibrox de fiecare dată când mingea este la el, având în vedere că joacă mereu perpendicular pe poartă. Abia așteptăm să vedem ce poate oferi în continuare pentru Rangers”, a notat Urban Fusions.

Ianis Hagi a fost titular în prima etapă a campionatului Scoției, în victoria obținută de Rangers în deplasare la Aberdeen. Tânărul jucător a avut o evoluție apreciată și de presa din Scoția.

Ziarele din Glasgow i-au acordat cea mai mare notă, 8, la fel ca autorului golului victoriei, Ryan Kent. „A trimis în plasa laterală la prima ocazie a lui Rangers. Apoi a reușit o fentă de efect la mijloc la faza golului și l-a încercat pe portar cu șuturi din marginea careului. 

A fost mereu gata să primească mingea și să fie gata de pasă în zone dificile. A irosit o bună șansă pe contraatac când nu i-a trimis lui Morelos, dar tot el a fost aproape de 2-0 după o acțiune frumoasă la care au participat columbianul și Ryan Kent. A obosit pe final, dar tot a avut o prestație excelentă. Nota 8,”, a fost concluzia celor de la Herald și Glasgow Times.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI