Cum a fost prezentat noul super atacant al lui Rangers: „Poate fi la fel de bun ca Hagi”

Kemar Roofe este prezentat ca un jucător care poate fi la fel de bun pentru Rangers ca și Ianis Hagi

Kemar Roofe este noul atacant al lui Glasgow Rangers, după ce a semnat astăzi marți un contract valabil pe patru sezoane. Jamaicanul, în vârstă de 27 de ani, a fost transferat de la Anderlecht, pentru cinci milioane de euro. Ar urma să îl înlocuiască pe Alfredo Morelos, care este dorit de Lille. Formația din Ligue 1 ar fi dispusă să plătească 17 milioane de euro pentru columbian.

Glasgow Rangers a achitat cinci milioane de euro pentru Kemar Roofe. Se așteaptă să fie un succes, pe modelul Ianis Hagi

Kemar Roofe are 123 de meciuri jucate la Leeds, formație pentru care a punctat de 33 de ori. Nu a reușit să se acomodeze în Belgia. A jucat doar 13 partide pentru Anderlecht și a punctat de șase ori. Situația lui Roofe, care a dezamăgit și el în Jupiler League, este asemuită cu problemele lui Ianis Hagi din Belgia. Phillipe Albert, fost fundaș la Anderlecht și la Newcastle, crede că Roofe poate fi pentru Rangers la fel de bun cum s-a dovedit Ianis.

„A fost greu pentru Kemar, dar campionatul Belgiei este total diferit față de cel al Scoției. Deja avem exemplul Ianis Hagi, care a fost o achiziție fantastică pentru Rangers. Asta deși la Genk nu prindea mereu echipa de start. De fapt, chiar cred că sunt multe asemănări între situațiile celor doi. Fotbalul britanic li se potrivește mai bine, sunt mai multe spații. Eu cred că Roofe poate fi la fel de bun ca Hagi. Iar dacă va fi titular la Rangers, va marca între 12 și 20 de goluri în acest sezon”, a spus Phillipe Albert, conform Daily Record.

Ianis Hagi și Kemar Roofe ar putea fi parteneri în ofensiva lui Rangers în acest sezon. Golgheterul lui Rangers, Alfredo Morelos este ca și plecat de pe Ibrox. Presa din Scoția scrie că mutarea la Lille este doar o chestiune de ore. Ianis Hagi a avut un start de sezon sub așteptări în prima etapă, pe terenul lui Aberdeen. Dar s-ar putea revanșa joi seară, când Rangers o înfruntă pe Leverkusen, chiar în Germania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI