Steven Gerrard a luat decizia finală în privința lui Ianis Hagi! Englezul a făcut anunțul

Steven Gerrard a luat decizia finală în privința lui Ianis Hagi! Englezul a făcut anunțul
Ianis Hagi a fost cel mai slab de pe teren în partida cu Livingston și a fost înlocuit în minutul 59

Ianis Hagi a avut un start de sezon dezamăgitor în Scoția, cu zero pe linie la nivel de goluri și pase decisive. Analiștii TV din Scoția și chiar fanii lui Glasgow Rangers cer ca românul să nu mai prindă echipa o lungă perioadă. Unii vorbesc deja despre „țeapa” pe care și-a luat-o vicecampioana Scoției și spun că Ianis nu are valoare. Dar Steven Gerrard a decis că românul va continua la Rangers. Englezul își păstrează încrederea în calitățile lui Ianis.

Steven Gerrard îl apără pe Ianis Hagi, dar îl trimite pe banca de rezerve pentru meciul cu Kilmarnock

În toată această nebunie, Hagi jr. găsește sprijin chiar de la persoana de la care avea cea mai mare nevoie: antrenorul Steven Gerrard. Fostul jucător al lui Liverpool este convins că Ianis are capacitatea de a produce mai mult pentru Rangers. I-a luat apărarea românului la conferința de presă premergătoare meciului cu Kilmarnock, de astăzi.

„Vorbind despre Ianis Hagi, nu a avut cel mai bun meci cu Livingston, asta e sigur. Dar nu pot pune la îndoială atitudinea sau dorința sa. Este un copil care știe când a jucat bine și când nu a făcut-o. Ce e mai bun din partea lui încă nu a venit. Împotriva lui Braga și după, a fost cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace, astfel că reacția asupra evoluției sale cu Livingston probabil că reflectă reacția asupra întregii echipe. Suntem la un club unde oamenilor le place să arate cu degetul către anumite persoane”, a declarat Steven Gerrard pentru Herald Sun.

Chiar dacă i-a luat apărarea lui Ianis Hagi, Steven Gerrard intenționează să îl trimită pe banca de rezerve. Presa din Scoția scrie că românul va lua loc pe bancă la startul partidei cu Kilmarnock, de sâmbătă. În locul lui Ianis, Steven Gerrard intenționează să îl titularizeze pe Kemar Roofe, atacant adus de la Anderlecht. Partida va începe de la ora 17:00 a României.

Urmăriți Playtech.ro și pe