Ianis Hagi, făcut praf în Scoția după ultima prestație! I-au pus nume de fată și au cerut să fie scos mult timp din echipă

Ianis Hagi, făcut praf în Scoția după ultima prestație! I-au pus nume de fată și au cerut să fie scos mult timp din echipă
Nimeni de la Rangers nu mai are răbdare cu Ianis Hagi. Românul este aspru criticat

Ianis Hagi are un start de sezon de coșmar în Scoția. Și toată lumea pare să își fi pierdut încrederea în internaționalul român. Inclusiv fanii lui Glasgow Rangers și fostele legende ale clubului. În partida contra celor de la Livingston, Ianis Hagi a fost titularizat din nou de Steven Gerrard. Asta în ciuda faptului că Hagi jr. a avut evoluții foarte modeste și în precedentele patru partide din acest start de sezon. Este fără gol și fără pasă decisivă. Iar lucrurile nu s-au schimbat cu nimic în partida de duminică.

Ianis Hagi, făcut praf de toată lumea în Scoţia! Kris Boyd îi spune „Ines” Hagi

Glasgow Rangers – Livingston s-a terminat 0-0, iar formația pregătită de Steven Gerrard face primul pas greșit din actualul sezon. Iar Ianis Hagi a fost printre cei mai slabi de pe teren și a fost înlocuit în minutul 58. A urmat un val de critici la adresa românului, venite din toate direcțiile.

Fostul jucător al lui Glasgow Rangers l-a criticat pe Ianis pentru lipsa de interes de care dă dovadă în joc. În plus, i-a spus tot timpul Ines Hagi. Greu de spus dacă a fost o greşeală de pronunţie sau o ironie în legătură cu prestaţia atacantului român.

Un user a cerut o opinie legată de prestaţiile lui Ianis din acest sezon. A precizat că îl consideră pe român „probabil cel mai slab” de până acum în Scoţia.

Un alt fan al lui Rangers a criticat formula de start aleasă de Steven Gerrard, iar pe Ianis Hagi l-a catalogat ca fiind „supraevaluat”.

Userul JJ cere ca Ianis Hagi să fie scos din echipă pentru următoarea lună.

Un fan al lui Rangers a făcut o comparaţie amuzantă între Gheorghe Hagi şi fiul său, care a jucat dezamăgitor în acest sezon.

Glasgow Rangers rămâne pe primul loc în Scoţia, cu 10 puncte după primele patru partide. Este la egalitate de puncte cu Hibernian şi ar putea fi egalată şi de Celtic, dacă „verzii” obţin victoria în cele două restanţe.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI