Stenogramele în care Gheorghe Dincă și-a dezvăluit crimele. Ce i-a făcut Luizei Melencu

Stenogramele în care Gheorghe Dincă și-a dezvăluit crimele. Ce i-a făcut Luizei Melencu
Stenogramele în care Gheorghe Dincă și-a dezvăluit crimele.

Cazul Caracal a șocat România, iar la doi ani de la dispariția celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, tragedia nu s-a sfârșit.

Stenogramele în care Gheorghe Dincă și-a dezvăluit crimele

Recent, au apărut noi detalii despre cazul fetelor, întrucât Gheorghe Dincă a povestit scene șocante despre crimele sale, care confirmă moartea fetelor.

Astfel că Gheorghe Dincă i-a povestit unui coleg de celulă ceea ce a făcut. Discuția a fost interceptată de polițiști, prin urmare existând probe clare care atestă că cele două fete sunt moarte. Oamenii legii au putut afla de data aceasta detalii terifiante despre felul în care adolescentele au fost torturate, iar mai apoi ucise. Conform conversației avute în celulă, Gheorghe Dincă a recurs la metode inumane și a fost capabil de orice, numai să nu fie prins.

„Păi stai să-ţi spun! Eu, normal, pe prima am vrut să o arunc în Olt. Am vrut să învelesc în sârmă… să dau peste sacii ăia, peste ălea. Ce m-am gândit: ‘Bă, omule, eu o duc la Olt…pă pod, seara. Opresc la mijlocul podului, nu vine nicio maşină din colo, din colo, se vede că dacă e bombat aşa vezi…oho, am luat-o şi ţup!’ Şi zic: ‘Nu la Olt!’.

Deşi cenuşa când a fost, după ce a fost şi n-am dus-o la Olt, mi-a venit… fiind ăla în curte şi eu lucrând… Opa!… Ştii? Am văzut…butoiul, dar nicio secundă n-am stat că trebuie ars atâta, că trebuie băgat foc atâta, că trebuie făcut… atâta, n-am avut calcule făcute. Da’ ce experiment, mă! Că nu m-am gândit la experiment sau dacă e bine sau… SĂ SCAP CA SĂ NU MĂ PRINDĂ, SĂ NU MĂ DUC LA PUŞCĂRIE, ÎNŢĂLEGI?”

A recurs la metode greu de imaginat

Ca să nu fie descoperit, Gheorghe Dincă a inventat metode greu de imaginat. După ce a realizat că ideea de a arunca cadavrul Luizei în Olt nu ar fi o soluție bună, el a recurs la o altă variantă, astfel a ars-o de vie:

„Coleg de celulă: Şi când ai băgat acolo, automat, o ţinea şi pe ea fiarele alea…
Dincă Gheorghe: PE EA O ŢINEAU, DAR NU LUA FOC.
Coleg celulă: Nu lua foc aşa…
Dincă Gheorghe: Nu, nu. SE ALIMENTA CU OXIGEN PE SUB CU, PE SUB…
Coleg celulă: Şi curgea slănina, şunca?
Dincă Gheorghe: Păi am avut tablă, pe tablă a curs şi… totul a ars, totul…
Coleg celulă: Ai văzut oasele roşii?
Dincă Gheorghe: Păi da, erau roşii. Păi datorită temperaturii mari… Şi când se topea…
Coleg celulă: Adică ai inventat noua modă de a scăpa de cadavru.
Dincă Gheorghe: SĂ ARZI ÎNCONTINUU PÂNĂ SE FAC ELE ZOB, ASTA E ŞMECHERIA. Din ce am observat eu, acum de la mine, dar nu… n-am ştiut, de unde să ştiu eu de treaba asta?”

După ce a ars tot cadavrul, Gheorghe Dincă a verificat starea resturilor aflate în butoi şi a observat bucăţi de oase şi cenuşă pe care le-a zdrobit cu un lemn pentru a le fărâmiţa. A a intrat în locuinţă să se culce, lăsând peste noapte butoiul în curte cu resturile în el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI