Legătura dintre Stelian Ogică și ofițerul MAI de la Gerota. Ce i-a făcut polițistul vedetei Loteriei Române

Legătura dintre Stelian Ogică și ofițerul MAI de la Gerota. Ce i-a făcut polițistul vedetei Loteriei Române
Legătura dintre Stelian Ogică și ofițerul MAI de la Gerota. Ce i-a făcut polițistul vedetei Loteriei Române

Neluțu, polițistul cercetat penal pentru răspândirea coronavirusului în București, are, se pare, un trecut incredibil, iar printre victimele sale se află celebrul loterist Stelian Ogică.

Legătura dintre Stelian Ogică și ofițerul MAI de la Gerota

Neluțu a fost astfel acuzat, în trecut, de „aranjarea” celebrului dosar al biletului câștigător la loto, furat chiar de la Stelian Ogică. Surse din apropierea anchetei au dezvăluit pentru Spynews că chiar polițistul Neluțu a fost cel care i-a făcut o manevră lui Stelian Ogică, în urmă cu mai mulți ani, când acesta a reclamat că a fost bătut în scara unui bloc și jefuit de biletul loto câștigător, care valora un milion de dolari.

”Neluțu a fost polițistul care a ajuns în primă fază la fața locului și l-a pozat pe Ogică plin de sânge. Ulterior, l-a pus să se spele și i-a mai făcut un set de poze, curat. Apoi, a pus să fie spălată scara blocului în care a avut loc tâlhăria. La dosar a depus doar pozele cu scara curată și cu Ogică spălat de sânge. (…) În plină anchetă, polițistul a fost văzut discutând cu mai mulți interlopi din Sectorul 4, cărora le-a cerut detalii despre Ogică”, au declarat surse pentru Spynews.ro.

Neluțu i-a îmbolnăvit pe mai mulți de coronavirus

Revenind la prezent, tot Neluțu este și polițistul care, știind că este purtător de COVID- 19, s-a plimbat prin Primăria Sectorului 4, unde este angajat în prezent, pentru a oferi mărțișoare angajatelor, vizitându-l apoi pe fiul său, angajat la SRI și îmbolnăvind-o și pe soția acestuia, însărcinată fiind. Apoi, au mai fost anumite victime, mergând la spitalul MAI Prof. Dr. Dimitrie Gerota, unde a susținut că are o simplă toxiinfecție. Acesta s-a ales, ulterior, cu dosar penal, pentru că a răspândit cu bună știință virusul ucigaș.
Stelian Ogică a declarat, de asemenea, că nu este suprprins de atitudinea fostului polițist.

”Așa a fost mereu, a încălcat normele sociale și a făcut numai ce a vrut el, așa că pentru mine nu e o surpriză că polișistul Neluțu a nenorocit acum atâtea persoane nevinovate, inclusiv copilul lui, nora lui și nepoții săi. Nu am cuvinte pentru a eticheta un asemenea om!”, a declarat Stelian Ogică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI