Stelian Ogică, la un pas să rămână fără un picior. Vedeta s-a accidentat grav

Stelian Ogică, la un pas să rămână fără un picior. Vedeta s-a accidentat grav
Stelian Ogică, la un pas să rămână fără un picior

Recent, Stelian Ogică s-a accidentat grav la picior. Accidentarea a fost una gravă, se pare, ajungând la un pas de a i se amputa piciorul drept. Ce s-a întâmplat cu acesta.

Stelian Ogică, la un pas să rămână fără un picior

Stelian Ogică ar fi leșinat ieri, pur și simplu, în curtea sa. Apoi, acesta s-ar fi accidentat la picior, iar în prezent starea sa este una stabilă. Stelian Ogică a fost întrebat dacă a fost vorba despre un accident rutier sau dacă i-a căzut ceva pe picior, dar nu a dorit să ofere presei mai multe amănunte. El a petrecut câteva ore la un spital din Giurgiu, beneficiind de îngrijiri medicale de specialitate. A revenit apoi acasă, unde a luat și niște pastile.

Stelian Ogică, din nou singur

Stelian Ogică este din nou singur, despărțindu-se de iubita sa chiar înainte de nuntă. Totul s-a petrecut înainte de cununia civilă, când afaceristul s-a tuns zero. Acestă schimbare radicală de look i-a adus ceartă în casă, iubita acestuia susținând că nu vrea să apară în pozele de nuntă alături de un mire chel. Deranjat de aceste reproșuri, Stelian Ogică i-a spus partenerei sale că nici vorbă de vreo nuntă între ei, așa că chiar înainte de cununie, s-a anulat totul, iar potențiala mireasă și-a făcut bagajele și a plecat.

A dat lovitura în afaceri

Stelian Ogică este însă pus pe construcții, reușind  să vândă un cartier cu 21 de vile în apropiere de București. Ba mai mult, acesta își dorește să ridice un alt cartier, cu 30 de vile.

”M-am maturizat, dintr-un anume punct de vedere. Pot chiar spune că până pe la 45 de ani am copilărit. Ca atare, acum după ce mi-am făcut nebunia, adică am văzut cum stau lucrurile cu lumea televiziunii, am decis să schimb foaia și am devenit om de afaceri.

Nu mai sunt Stelian Ogică de altădată. Adio petreceri, adio cluburi, adio nopți pierdute, adio femei. Astea toate sunt pe interes, multe chiar perverse, nu mi-e frică s-o spun. Or, Ogică de azi nu mai este copilul de ieri‘‘, spunea Stelian Ogică pentru Impact.ro.

Stelian Ogică a mai mărturisit pentru sursa citată și că și că mai cumpără din când în când un bilet la loterie.

„Mai cumpăr rar câte un bilet la loterie, mai mult ca să provoc soarta. Îmi iubesc familia, mă ocup de ea, sper ca nepotul meu, Ivan, să ajungă un mare fotbalist.

Sper să fi moștenit ceva din talentul tatălui său (e vorba despre fostul mijlocaș dinamovist Adrian Ropotan) sau poate chiar de la mine, fiindcă puțin știu că am făcut și eu fotbal de performanţă, când eram junior. Am fost stelist de mic, nu fecesebist, atenție, și prieten bun cu Belodedici. Ba chiar un fel de stelist disperat.

Azi nu mai e la fel. Fotbalul de azi nu mai e fotbal, e doar o bătaie de joc. Dar îmi pun acum toate speranțele în Ivan. E încă mic, dar cred că dacă va iubi mingea, și așa pare, va face carieră în fotbal. Eu îi voi sta alături‘‘, a mai adăugat Stelian Ogică.

Urmăriți Playtech.ro și pe