Stelian Ogică, acuzat de înșelătorie. Câți bani ar fi luat vedeta: ‘Fac plângere penală’

Stelian Ogică, acuzat de înșelătorie. Câți bani ar fi luat vedeta: ‘Fac plângere penală’
Stelian Ogica, acuzat de inselatorie

Problemele par să se țină scai de Stelian Ogică. Bărbatul supranumit „Spaima loteriei” a fost acuzat înșelătorie. Cine sunt persoanele care l-au denunțat la poliție. Vedeta vrea să depună plângere.

Cine l-a acuzat pe Stelian Ogică de înșelătorie

Stelian Ogică nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai cunoscute și controversate persoane publice din România. După ce a fost urmărit de șoferii de camion puși pe harță și a ajuns la Poliție să depună plângere pentru tentativă de omor, Stelian Ogică se confruntă cu alte noi probleme.

Spaima Loteriei ar fi acuzat de înșelătorie, fiind acuzat că ar fi luat un automobil de la cineva, mașină pe care ar fi folosit-o câteva zile, iar acum ar vrea banii înapoi, fiind nemulțumit de starea autoturismului.

Potrivit celor de la Cancan, un comerciant din Pitești i-ar fi dat lui Stelian Ogică un Logan MCV acum ceva timp, după ce „Spaima loteriei” i-ar fi dat un avans de 6500 de lei.

Conform informațiilor strânse de la sursa citată anterior, afaceristul ar fi trebuit să testeze mașina și să se întâlnească mai apoi cu proprietarul automobilului pentru a-i da restul de bani, completând suma stabilită pentru cumpărarea mașinii Dacia Logan, și să semneze actele de proprietate ale autoturismului.

Stelian Ogică, hotărât să depună plângere pe numele bărbatului din Pitești

Cu toate acestea, bărbatul din Pitești l-ar acuza pe Stelian Ogică de faptul că s-ar fi folosit de mașina în cauză, iar acum ar vrea să o înapoieze și să-și recupereze banii.

Contactat de jurnaliștii de la Cancan, Stelian Ogică a dezvăluit că mașina care i-a fost dată se prezenta într-o stare deplorabilă. Mai mult de atât, vedeta spune că respectivul comerciant din Pitești i-ar fi vândut automobilul care nu ar fi fost pe numele său și că ar fi falsificat un act pentru a scoate fiscalul.

„Când ne-am întâlnit, i-am zis că nu am pretenții mari la banii aceștia, dar vreau ca mașina să fie în stare funcțională. În situația în care o iau și nu merge, mie nu-mi mai vin șapte muncitori la muncă și nu e ce trebuie.

Omul m-a asigurat că merge, i-am dat banii, cei 6.500 de lei și i-am spus că dacă nu merge mașina i-o aduc înapoi și să nu facă niciun act. Dacă merge o săptămână, două, trei este OK și facem actele, iar dacă în timpul ăsta o lovesc este problema mea.

În primul rând, el o să aibă o problemă majoră cu faptul că a falsificat un act pentru a scoate fiscalul. Faptul că mașina nu este pe numele lui și a vândut o mașină pentru care nu știu dacă are certificat de moștenitor pentru ea.

Și nu în ultimul rând, acest om mi-a vândut o mașină pe care a prezentat-o în stare bună de funcționare, dar nu e deloc așa. O am în curte, trasă de o sfoară.

O să-i fac o plângere de înșelăciune, motivând faptul că mi-a dat o mașină stricată, care are probleme majore și care nu funcționează.”, a declarat Stelian Ogică, exclusiv pentru Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI