Stelian Ogică a făcut plângere la Poliție. Este speriat pentru viața sa: ‘Au intrat cu mașina‘

de: Năstase Mirabela
09 09. 2021

În această dimineață, Stelian Ogică a fost implicat într-un mare scandal. Acesta a depus și plângere la poliție pentru tentativă de omor și este speriat pentru viața sa. Iată ce s-a întâmplat.

Stelian Ogică a făcut plângere la Poliție

Stelian Ogică a avut parte de întâmplare neplăcută. Supărat fiind că o porțiune de drum din zona Stoeneștiului, județul Giurgiu, a ajuns în stare deplorabilă din cauza mașinilor de mare tonaj, acesta a vrut să facă ceva în acest sens, însă situația a degenerat ulterior, iar poliția a fost chemată la fața locului.

”Am o situație cam penibilă, am o obsesie constructivă pentru societate, mai ales pentru zona Stoeneștiului, zona porțiunii de șosea 603 Naibu-Comana.

De ani de zile de când șoseaua asta e am reușit cu multe insistențe să o punem pe picioare, să aibă o formă de șosea modernă. De când s-a dat în folosință trec camioane cu supratonaj, o suprasolicităm, merg până la 60-70 de tone, e inadmisibil, e o crimă împotriva omenirii din punctul meu de vedere, un camion pe care să nu-l oprească nimic niciodată. Eu am început o acțiune cu consiliul județean, cu președintele, cu directorul control trafic pe Girugiu. Vrem să găsim soluții pentru a restricționa acest trafic”, a spus el la Antena Stars.

”Au intrat cu mașina în mine”

Stelian Ogică a încercat însă să discute cu șoferii respectivi ai camioanelor și să ajungă la un consens pentru ca porțiunea de drum să nu mai fie atât de afectată de mașinile de mare tonaj, dar din păcate lucrurile au degenerat, iar șoferii au început scandalul. Stelian Ogică a spus că bărbații au sărit la bătaie, că au scos un ciocan ca să-l amenințe, iar după ce el s-a urcat în mașină și a încercat să plece, a fost urmărit de un camion.

”De dimineață i-am oprit și le-am explicat să nu mai treacă pentru că tonajul foarte mare, ei au degenerat situația, au sărit la bătaie, au scos ciocanul, au vrut să dea în mine”, a mai spus Stelian Ogică.

Speriat, Stelian Ogică a alertat poliția, temându-se pentru propria viață.

”M-au urmărit, au intrat cu mașina în mine și m-au făcut praf pe partea stângă. Îți dai seama când intră un camion din ăla și intră peste tine, te poate face plăcintă, a venit poliția, au dat declarații. Mie mi se pare că e tentativă de omor”, a mai spus Stelian Ogică, pentru sursa citată.