Ștefania de la iUmor nu a fost violată. Avocatul dentistului din Titan a prezentat dovada clară

Ștefania de la iUmor nu a fost violată. Avocatul dentistului din Titan a prezentat dovada clară
Stefania de la iUmor nu a fost violata

Scandalul ce o implică pe Ștefania de la iUmor continuă. Nu a fost, de fapt, abuzată controversata blondină? Ce spune avocatul Ștefaniei Costache despre dentistul din Titan. A prezentat dovezi clare care îl exonerează pe medicul stomatolog de orice vină. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Ștefania de la iUmor nu a fost violată

Scandal mare în showbiz! Ștefania Costache de la iUmor și-a acuzat medicul stomatolog de practici neortodoxe. Blondina spune că dentistul său ar fi drogat-o și ar fi profitat de ea, în timp ce era inconștientă. Avocatul Ștefaniei de la iUmor răspunde aduce dovezi clare și face puțină lumină în cazul care ține România pe jar. Cu toate acestea, lucrurile nu stau roz pentru stomatologul din Titan. Pe zi ce trece apar tot mai multe victime ale dentistului, având în vedere faptul că încă cinci fete au depus plângere împotriva sa, în ultimele 24 de ore.

„CONCLUZII RAPORT MEDICO LEGAL – Stefania nu a fost violata de medicul stomatolog. Asta nu inseamna ca ancheta se inchide, din contra se vor face si alte verificari fiindca sunt alte victime care acuza acte de agresiune sexuala: in extras din raportul medico legal – practic nu exista urme de viol.

Numita Costache Doinita Stefania prezintă o dezvoltare somato-psihică adecvată vârstei şi sexului civil.

Este orientată temporo-spaţial, auto şi allopsihic.

Nu prezintă tulburări psihice.

Nu prezintă manifestări clinice specifice unei afectări neuro-motorii la momentul examinării.

Nu prezintă leziuni traumatice vechi sau recente la examenul extern, precum nici la nivelul regiunii anale.

Prezintă o deflorare completă veche a cărei dată de producere nu mai poate fi precizată în momentul actual.

Examenul toxicologic realizat pe probele biologice (sânge şi urină) recoltate de la susnumita nu au pus în evidenţă prezenţa unor substanţe toxice în organism.

Examenul serologic nu a pus în evidenţă prezenţa de spermă sau spermatozoizi.”, așa se arată raportul medico-legal transmis de către avocatul Adrian Cuculis.

Ce spune Colegiul Medicilor Stomatologi despre suspendarea dentistului din Titan

Pe de altă parte, Colegiul Medicilor Stomatologi din România primește cereri de sesizări în acest caz și pornește propria anchetă, pe lângă cea inițiată de oamenii legii. Dentistul din Titan riscă să fie suspendat din funcție.

„Am decis să începem propria analiză după ce în spațiul public au apărut mai multe mărturii care descriu posibile cazuri de abuz sexual, toate acuzațiile fiind îndreptate către același medic stomatolog. Bineînțeles, vom ține o legătură strânsă și cu autoritățile care vor investiga acest caz și vom oferi toate informațiile pe care le avem despre această persoană.

Totodată, medicul este cercetat în Comisia de Disciplină a  Colegiului Medicilor Stomatologi București, motiv pentru care rog persoanele direct implicate în acest caz  să depună o sesizare și către noi, cei din Colegiu. Orice informație ne poate fi de ajutor”, a declarat, într-un comunicat oficial, prof. dr. Ecaterina Ionescu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI